Brønshøj fik en god sæsonpremiere med 1-0 over Vanløse

Så kom vi i gang med 2. division, og Brønshøj startede jo mod arvefjenderne fra Vanløse på Genforeningspladsen. Og det blev en både våd og kold affære, men pyt med det, når BB kunne trække sig tilbage med en kneben sejr på 1-0 på et mål scoret kort før pausen af Bayan Fenwick. Første halvleg bød på gode muligheder for de sortgule, som absolut bød Vanløse op til kamp. Men det blev ved det ene mål.

De sidste 45 minutter var BB presset i bund, men forsvaret klarede skærene med en blandt andet stærkt spillende debutant fra Bornholm, Oskar “Bongo” Møller. Men ros til alle som kæmpede for de tre vigtige point. Sejren betyder nemlig, at BB har fået taget hul på den forårssæson, som helst skal bringe holdet op blandt de seks øverste i rækken.

Næste opgave er endnu en udekamp. Lørdag spiller Brønshøj på Frederiksberg Stadion mod FA 2000, som lagde ud med at besejre FC Roskilde på udebane med 1-0. Kampen spilles kl. 13.45, men fortsat uden tilskuere.