Brønshøj stadig uden sejr, men resultaterne flasker sig nogenlunde

Alle deltagerne på netavisens tipskupon var overbevist om, at denne lørdag ville bringe vendepunktet, hvor BB fik sin første sejr mod rækkens bundhold Lyseng IF. Men igen måtte alle skuffet konstatere, at de sortgule efter turneringens første seks kampe fortsat er uden sejr.

Godt nok er BB ubesejret i de seneste fire, men det har altså kun givet fire point, og det er ikke godt. Uafgjort 1-1 mod jyderne efter 0-1 ved pausen var ikke tilfredsstillende. Ikke fordi der ikke bliver kæmpet for det, men heldet i afslutningerne er bare pist borte. Samtidig skal det siges, at Lyseng sloges for livet. Så måske ud fra det var resultatet retfærdigt nok.

Alle deltagerne på netavisens tipskupon var overbevist om, at denne lørdag ville bringe vendepunktet, hvor BB fik sin første sejr mod rækkens bundhold Lyseng IF. Men igen måtte alle skuffet konstatere, at de sortgule efter turneringens første seks kampe fortsat er uden sejr. Godt nok er BB ubesejret i de seneste fire, men det har altså kun givet fire point, og det er ikke godt. Uafgjort 1-1 mod jyderne efter 0-1 ved pausen var ikke tilfredsstillende. Ikke fordi der ikke bliver kæmpet for det, men heldet i afslutningerne er bare pist borte. Samtidig skal det siges, at Lyseng sloges for livet. Så måske ud fra det var resultatet retfærdigt nok.

Læs Christian Haslunds referat fra kampen her – http://bronshojboldklub.dk/Divisionshold/Kampe/Broenshoej-Lyseng_14.-april-2018-15-00-00/Uafgjort-for-4.-kamp-i-traek