Brønshøjs 100 års jubilæum fejres med musik og sang fredag aften den 1. november

           

 

Selvom BB’s jubilæum allerede var i maj måned, er man bestemt ikke færdige med at fejre 100-året for klubbens start i 1919. Fredag den 1. november har man arrangeret en koncert i klubhuset ved Tingbjerg Ground med den lokale sanger (Christian) Juncker. At det lige er med ham, er ingen tilfældighed. Det var nemlig Juncker som skrev og indsang hyldesten til BB og Brønshøj generelt i anledning af jubilæet. Men at synge om BB og bydelen ligger ikke fjernt for sangeren, for han er og har altid har været stor tilhænger af de sortgule. Og så hjælper det jo også, at han selv er bosat i det dejlige Brønshøj.

Skulle der være nogen, som ikke helt kender Juncker, så lad os lige opsummere: På gennembrudssinglen ’Mogens og Karen’ sang Juncker om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven. Og senere hittede Juncker igen med den populære sang ’Havana’ som han skrev til Tv-serien ’Mod fjerne kyster’. Lige nu er han aktuel som sanger og komponist til efterfølgeren til Tv-serien – denne gang med sangen ’Wallenberg’ til Tv-serien ’Kurs mod Nord’ !     

       

 

        Juncker har tidligere i år optrådt i BB’s klubhus på selve jubilæumsdagen – men nu giver han koncert

Juncker udgav i slutningen af april 2018 sin hidtil mest personlige og verdensanskuelige album med titlen GLOBUS NV. Den første single ’Sidste nat på fabrikken’, blev efterfulgt af: ‘Det Er Lige Meget’, ‘Som Det Er Lige Nu’ og ‘Donegall Road’, der alle er blevet afspillet flittigt på DR Radio.
På GLOBUS NV møder vi en Juncker, der drager ud i verden, men altid vender hjem igen – og sange, der dyrker spændingsfelterne mellem udlængsel og hjemve og blander det lokale med det globale.

Ved koncerten den 1. november vil man uden tvivl blive præsenteret for hans mest kendte numre – og naturligvis jubilæumssangen. Man skal bemærke, at det ikke er i KB-hallen – men i BB’s klubhus, arrangementet afholdes, og der er maksimalt plads til omkring 150. Så vil man med, så skal man nok sikre sig billet allerede nu.