Danmark spiser sammen i morgen - også i Brønshøj

Kampagnen Danmark Spiser Sammen ruller ud over hele landet i næste uge. Kernen er, at måltider og fællesspisning skaber fællesskaber, som bringer mennesker sammen.

I Kulturhuset Pilegården mødes lokale Brønshøj-folk på tværs af generationer, kulturer og samfundslag over et måltid, når der er fællesspisning ved langbord i caféen tirsdag den 24. april kl. 18. – Et af vores mål er, at få folk her i bydelen til at mødes sammen omkring spisebordet – også med nogle, som man normalt ikke spiser sammen med, forklarer kulturkoordinator Jenny Marie Kruse. Årets tema er følgeskab. For mange kan det nemlig være svært eller et tabu at gå alene til en fællesspisning og møde nye mennesker. – Derfor opfordrer vi alle til at invitere en underbo, nabo, kæreste, fætter, mor, ven eller måske ligefrem en underbos nabos kærestes fætters mors ven med til vores fællesspisning – og med ind i fællesskabet.

Alle er velkomne, og det er børnene selvfølgelig også. Aftenens menu står på chili con carne med salat og ris og chili sin carne til vegetarerne. Madbilletter koster 40 kr. og børn under 1 år spiser gratis med. Billetter sælges på pilegaarden.kk.dk

Om Danmark spiser sammen

Folkebevægelsen mod Ensomhed står bag “Danmark spiser sammen”. Flere end 70 organisationer, foreninger, skoler, virksomheder og kommuner er gået sammen for at skabe denne nationale begivenhed med støtte fra Nordea-fonden.