Der gøres klar til festlige lokale fastelavnsarrangementer

Tiden er inde til, at der traditionen tro afholdes flere fastelavnsarrangementer i lokalområdet. Vi nævner her de første, vi har fået meldinger om. Kommer der flere, skal vi nok følge op på det.

Der er tønder, der skal daskes og fastelavnsboller, der skal smaskes til den traditionelle fastelavnsfest i Pilegården søndag den 3. marts. Dagen byder også på en flyvetur jorden rundt med Musikflyveren.

Der startes med udendørs tøndeslagning kl. 11.00 – 13.30 for tre forskellige aldersgrupper: 0-3 år, 4-5 år & 6-10 år. Efter tøndeslagningen går turen indenfor, hvor fastelavnsbollerne står klar. Den bedst udklædte dreng og pige bliver fejret og bagefter hopper alle ombord på Musikflyveren og rejser verden rundt. I Musikflyveren skal der blandt andet danses og laves fagter til troldesangen i Norge, stopdans og samba i Brasilien, vrinskes som heste og meget andet.

Musikflyveren består af Sofie Christensen på guitar og harmonika og Rasmus Hollerup på guitar, harmonika og bas. På lærredet bag scenen kan man undervejs se billeder fra det aktuelle land.

Program:

Kl. 11-12: Udendørs tøndeslagning – husk varmt overtøj!

Kl. 12-13.30: Boller og kakao indenfor, kåring af kattekonge, -dronning og bedste udklædning + koncert med Musikflyveren.

Der er også kaffe/the/kakao og fastelavnsboller til de voksne, som selvfølgelig også meget gerne må komme udklædt på dagen. Billetter til 50 kr. fås på Pilegårdens hjemmeside.

Vær med til at fejre fastelavn
Søndag den 3. marts starter man i Bellahøj Kirke med Bellahøjmesse for både store og små ved Johanne Haastrup og Asser Skude.
Derefter står De Grønne Pigespejdere for gratis børnevenlig frokost (røde pølser m. brød el. kartoffelsalat), tøndeslagning, kåring af bedste udklædninger og til slut kaffe/kakao med fastelavnsboller. Arrangementet er gratis for børn, for voksne koster det 30 kr.