Dobbelt op på blues torsdag aften

Torsdag den 26. november kl. 20 er der roots med meget mere, når to af landets bedste blues- og folkduoer giver koncert sammen i Kulturhuset Pilegården.

Paul og Peter Banks er som efternavnet antyder far og søn og har spillet sammen i adskillige år. Deres repertoire består af egne sange, amerikansk folk samt enkelte afrikansk inspirerede numre. Paul har i en lille menneskealder været kendt som stilskabende guitarist og sanger og sangskriver med 15 udgivelser i eget navn og langt over 100 som sideman.

Peter er fremragende banjospiller og sanger samt en fin sangskriver. Blandt andet sammen med trioen TWANG er han ved at skabe sig et ry som genrebrydende banjospiller og sangskriver.

HP Lange & Niels Bonefass startede samarbejdet omkring HP Langes seneste album ”Travelling Man Blues” fra 2016. HP har i mere end 30 år været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark.

Niels er noget yngre og er især kendt fra oldtime-musikken med mange ophold i USA og optrædener på de store amerikanske oldtime- og bluegrassfestivals.

En aften med disse fire musikere vil byde på to meget forskellige duoer, men også en kvartet med storswingende musik på banjo, fiddle, guitar og mandolin og flerstemmig sang.

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.