Dramatik på Husum Torv med skyderier

Ekstra Bladet skriver, at der i går har været dramatik på Husum Torv, hvor der blev udløst skud og bortført en person.

Så hyggeligt og fredfyldt så der ikke ud på Husum Torv i går i myldretiden. Læs her hvad Ekstra Bladet skriver om de uhyggelige begivenheder ..

Voldsomme begivenheder udspillede sig i går i myldretiden ved Husum Torv. Flere skud blev affyret, og tre personer er nu anholdt og ventes fremstillet i grundlovsforhør.

I går kunne politiet ikke berette om detaljer i sagen, men det viser sig nu, at en mand tilsyneladende er blevet bortført på åben gade, ligesom at politi trak våben og skød mod en bil, da de blev vidne til begivenheden.

Politikommissær Steffen Th. Steffensen oplyser til Ekstra Bladet, at de tre anholdte er sigtet for frihedsberøvelse og for at bringe fare for andres liv og helbred.

Sagen tog sin begyndelse klokken 16:37. Her var en Audi og BMW til stede ved Husum Torv. En mand fra en tredje bil, en Mercedes, blev tvunget ud af den vogn, og der blev affyret et skud i den forbindelse. Manden blev tvunget ind i Audi’en.

Politifolk i civil, som tilfældigvis befandt sig på stedet i anden anledning, blev vidne til bortførelsen. De prøvede at stoppe Audi’en og skød mod den bil, oplyser Steffen Th. Steffensen.

Det lykkedes dog Audi’en at køre fra stedet. Den blev senere i går fundet i Herlev.

BMW’en ,som politiet mener, har tilknytning til sagen, blev stoppet. Nu er tre personer altså anholdt. Men politiet mangler offeret, der i følge politiet blev tvunget ind i Audi’en.- Vi ved hvem, han er, men vi ved ikke, hvor han er, siger Steffen Th. Steffensen.

Han ved ikke på nuværende tidspunkt, om sagen er banderelateret.

Politiet mener ikke, at nogen er blevet ramt under skyderiet.

Øjenvidner fortalte i går til Ekstra Bladet, at der blev skudt ved torvet, og at bange borgere begyndte at løbe og kaste sig ned på jorden.

De tre anholdte mænd fremstilles i grundlovsforhør senere i dag.

Det er uklart, hvordan de forholder sig til sigtelserne.