En trist julenyhed - Krøger stopper som træner i Husum

Hej Husum support !

Jeg må desværre meddele, at jeg idag har valgt at stoppe som træner for Husum Boldklub, da jeg ikke længere kan få fodbolden til at passe ind sammen med min virksomhed og familie.

Sådan skriver Husums succestræner Martin Krøger i en hilsen til alle de trofaste supportere, og det var da en nyhed, som uden tvivl har sat et skår i juleglæden.

Krøger fortsætter:

Det har uden sammenligning været den sværeste beslutning i mit liv, og der går lang tid før, at jeg kommer mig over det.
Husum Boldklub betyder så meget for mig, og det bliver svært at undvære min daglige gang i klubben.

Jeg sætter stor pris på den opbakning, jeg har haft fra alle, da klubben tog en chance og ansatte mig som cheftræner. En opgave jeg har sat en stor ære i at leve op til både ved hver træning og kamp. Men jeg kan ikke længere give 100% af mig selv, og det skal man i en klub som Husum. Det er det, hele vores klub er bygget op om.
Det er mit håb, I vil give samme opbakning til den nye træner, bestyrelsen vælger, som den I har givet mig.

Jeg føler, at jeg efterlader holdet et godt sted. Vi har en helt fantastik trup, hvor der kan bygges en masse på samtidig. Og jeg er sikker på, at en ny træner med en god energi og nye ideér kan rykke holdet det ekstra, så vi kæmper med om oprykningen til det sidste.

Jeg glæder mig til at følge holdet og klubben fra sidelinjen, og jeg er sikker på, at vi kan gå en spændende tid i møde.

Med triste hilsner,

Krøger

Meddelelsen afstedkom straks en kommentar fra Husum Supporternes formand Mads Stangegaard:

En trist nyhed som vi blev nødt til at breake hurtigst muligt. Krøger er i den grad skyld i, at Husum Support opstod. For mere end 5 år siden var seniorafdelingen ved at lukke HELT ned. Men som den ægte klubmand han er, tog han sagen i egen hånd og vendte tilbage til Husum . Tog kontakt til forskellige spillere og til en håndfuld andre mennesker omkring klubben. Setuppet og fællesskabbet skulle tilbage for enhver pris – og se hvor vi er nu ?
Vi har fuld forståelse og opbakning til Krøger’s beslutning, og respektere det, ligesom vi er sikre på, at truppen holder sammen, og klubben finder en stærk afløser.

Her til sidst skal der lyde en stor, stor tak for dit engagement, passion og kærlighed til vores klub. For os vil du altid være en legende, man aldrig glemmer.

Det bedste hilsner og held og lykke i fremtiden fra Mads Stangegaard – Husum Support formand

PÅ GENSYN KRØGER