Gratis Shakespeare for børn i Pilegården

Oplev Shakespeares berømte drama King Lear i en gratis, nonverbal, sprudlende, hjertekildende dukketeaterversion af Passepartout Theatre Production for hele familien lørdag d. 29. aug. kl. 10 og 11.30 i Pilegården.

King Lear er gammel og skal dele sit rige mellem sine tre døtre. Det vil han gøre alt efter, hvor meget de elsker ham. Men hvordan måler man kærlighed i Lears verden?

Historien bliver fortalt af to bagere, som skal bage Lears fødselsdagskage. På en enkel og lattermild måde får de æltet, bagt, delt og serveret dramaet, så at børn helt ned til 5-6-årsalderen kan forstå og følge historien. Som i alle Shakespeares tragedier går det grueligt galt og Lear fatter først til sidst sin fejl … at kærligheden ikke kan prissættes.

Stykket er dramatiseret og instrueret af Jacques S. Matthiessen og de medvirkende er Lene Hummelshøj og Rune Antonio Bro. Musikken er lavet af Fredrik Lundin og dukkerne af Rolf Søborg Hansen. Scenografi har Christian Q Clausen stået for.

Forestillingen varer 40 minutter og er mest for børn på +5 år. Det foregår i Pilegårdens baghave, men rykker indenfor ved dårligt vejr. Gratis billetter fås på pilegaarden.kk.dk

Støttet af Slots- og Kulturstyrelsens aktivitetspulje, sommer 2020.