Høstfest i Brønshøj Kirke og Sognehus

En af de festlige søndags gudstjenester i Brønshøj Kirke er den årlige høstgudstjeneste, som i år fejres søndag den 15. september kl. 10.00. Det er en god tradition at fejre høsten i fællesskab og taknemmelighed over årets afgrøder og naturens gavmildhed. Kirken er pyntet op og både kirkens børnekor og pigekor medvirker sammen med kirkens voksne sangere i et stort kor med i alt 50-60 sangere. Det er en familiegudstjeneste som er for alle og både børn og voksne er meget velkomne. Sognepræst Mia Lund Rao prædiker og desuden får sangen og musikken en stor plads, kom og syng med på de kendte høstsalmer bla. ”Alle gode gaver de kommer ovenned”

Efter gudstjenesten er alle velkomne i det nye Sognehus hvor bordene er dækket op til fest, og der kan købes frokost. Voksne betaler 30 kr og børn spiser med gratis. Efterfølgende er der høstauktion, og alle de indkomne midler går til Folkekirkens Nødhjælps høstindsamling 2019.

Kom og vær med til en festlig dag, som samtidig også er afslutning på en korweekend for både Brønshøj Kirkes Pigekor og Brønshøj Kirkes Børnekor. På den måde synger de hvert år korsæsonen godt i gang med høstsalmer og efterårets sange.