Husum fortsætter med at imponere - fortsat ubesejret !

Der var ingen pardon i fredagens topopgør i Københavnsserien mellem Husum – HB i Husumparken. Hjemmeholdet kørte en sikker og fortjent sejr på 3-1 hjem efter 1-0 ved pausen, og dermed har de blåhvide præsteret at spille ni kampe efter comebacket i rækken – uden at tabe en eneste kamp !

Fantastisk præstation af Krøgers tropper. Lasse Syndergaard bragte Husum foran efter 17 minutter på et oplæg fra Sebastian Stage. Den føring holdt halvlegen ud.

Efter pausen udlignede HB til 1-1, men Sebastian Stage bragte atter Husum foran 2-1 på en assist fra Mikkel Howalt. Dermed var tingene nogenlunde sat på plads, da hjemmeholdet havde helt kontrol over begivenhederne. Alligevel slog Andreas Joensen sejren fast efter forarbejde af Patrick Hørbye et kvarter før tid. 3-1 til Husum – og der er i de første ni kampe blot scoret seks mål mod det stærke forsvar.

Nu holder Husum en mindre pause før næste kamp, som er i Hvidovre tirsdag den 23. oktober kl. 20.00. Herefter går der kun et par dage, så er der igen kamp i Husumparken fredag den 26. oktober kl. 18.30, hvor KB2 kommer på besøg.