Husum lavede røgede sild af NB Bornholm og vandt 7-0 i Husumparken

Det kører virkelig for Husum i dette efterår. Den førsteplads de blåhvide har haft næsten siden starten af sæsonen blev forsvaret solidt og effektivt i lørdagens kamp mod NB Bornholm i Husumparken. Holdet fra solskinsøen blev sendt retur som røgede sild med et nederlag på hele 7-0 efter 2-0 ved pausen.

Der var nærmest tale om fodboldopvisning i alle 90 minutter, og man begynder mere og mere at tro på, at Husums erklærede mål om at rykke op i Danmarksserien fra næste sommer, holder stik.

Hjemmeholdets super bomber Mikkel Bo Eriksen scorede de to mål i første halvleg. Det første efter 8 minutter og det andet efter 21.

Efter pausen øgede Mikkel Howalt til 3-0 efter 53 minutter, Mikkel bo gjorde det til 4-0 efter 63 og Jeppe Orbe til 5-0 efter 63 minutter. David “mini skotte” Mortensen øgede til 6-0 efter 83 minutter og i sidste minut blev det så 7-0 ved Mikkel Howalt.

En forrygende opvisning sluttede en lang fodboldfest i Husumparken. De blåhvide fører Københavnsserien med 19 point – fire foran nr. 2 – og med en score på hele 24-7. Det betyder bedste angreb og forsvar i rækken – imponerende !!

Næste opgave hedder Kastrup ude på Røllikevej næste lørdag kl. 13.00. Også her lugter det af tre sikre point !!