Husum- og Husumvold Kirke 19. - 27. maj

Husum Kirke meddeler:

FOR NYT – OG FOR ÆNDRINGER, HOLD ØJE MED WWW.HUSUMKIRKE.DK, INSTAGRAM, FACEBOOK, OPSLAG VED KIRKEN OG KIRKENS NYHEDSBREVE.

ÅBEN KIRKE Husum Kirke holder kirkerummet ekstra åbent – mandag, torsdag og fredag kl. 15-17. Til bøn, lystænding, fred og ro. Husk, at kirkerummet også er åbent i kirkekontorets åbningstid.

 Onsdag d. 19/5 kl. 13.30-16.30:  Husum Kirkes Genbrugsbiks er åben. Book en tid til at besøge genbrugsbiksen, som er åben hver onsdag fra 13:30-16:30. Det er særligt for dig, der er er presset på økonomien. Tid bookes ved at sende en sms til 2118 1304.

                                                   

I genbrugsbiksen tager de nu igen også imod vasket tøj og legetøj i god stand. De mangler særligt herretøj og tøj til større børn. For aftale kontakt Maria på 2118 1304 /maria.husumkirke@gmail.com

Onsdag d. 19/5 kl. 18.30: Menighedsrådsmøde i Husum Sogns Menighedsråd.

Torsdag d. 20/5 kl. 9: I Husum Kirke mødes de også denne torsdag til morgenandagt og sang. Denne uge er det ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Bagefter er der kirkekaffe og tid til en snak.

Fredag d. 21/5 kl. 10.00: Café SAMMEN er åben i Husum Kirkes anneks. Så har du lyst til at være en del af et rummeligt fællesskab, hvor den gode samtale er i centrum, kan du kontakte Maria på maria.husumkirke@gmail.com for at høre om muligheden for at være med til Café SAMMEN om fredagen mellem kl. 10-12.

 Pinsedag søndag d. 23/5 kl. 10.30: I Husum Kirke fejrer de pinsen, fællesskabet og Helligåndens komme til højmesse med fælles salmesang. Højmessen er ved sognepræst Bettina Birk Jensen, og bagefter er der selvfølgelig kirkekaffe.

                                                   

  1. pinsedag mandag d. 24/5 kl. 10.30: Pinse på kirkepladsen i Husum Kirke. Vær med, når de i Husum Kirke under åben himmel fejrer foråret, fællesskabet og Guds nærvær iblandt os. Det bliver en festlig udendørs gudstjeneste ved Bettina Birk Jensen, Iben Hornshøj Sørensen og Frederik Teglberg Damm, hvor I både kan nyde Motetkoret og Juniorkorets sang OG synge sammen. Skulle det mod alt forventning regne, så rykkes gudstjenesten indendørs. Bagefter kan I tage en god snak over kirkekaffen.

Onsdag d. 26/5 kl. 13.30-16.30: Husum Kirkes Genbrugsbiks er åben. Book en tid til at besøge genbrugsbiksen, som er åben hver onsdag fra 13:30-16:30. Det er særligt for dig, der er er presset på økonomien. Tid bookes ved at sende en sms til 2118 1304.

I genbrugsbiksen tager de nu igen også imod vasket tøj og legetøj i god stand. De mangler særligt herretøj og tøj til større børn. For aftale kontakt Maria på 2118 1304 /maria.husumkirke@gmail.com

Onsdag d. 26/5 kl. 14-15.30: Har du lyst til at dele din glæde ved bøger med andre? I Husum Kirke mødes de om litteraturen, filosofien og poesien i deres læsekreds i kirkens anneks – og der er plads til flere. Det er sognepræst Iben Hornshøj Sørensen, der leder læsekredsen, og denne gang skal I læse JENS CHRISTIAN GRØNDAHLs ”Dage som græs” (Roman, Gyldendal 2020). Det er gratis, men tilmelding er nødvendig til Iben på ibks@km.dk eller 51 27 47 84. Læs mere på www.husumkirke.dk

Torsdag d. 27/5 kl. 9: Også denne torsdag kan du begynde med morgenandagt ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen og fælles sang i Husum Kirke. Bagefter er der kirkekaffe og tid til en snak.

Torsdag d. 27/5 kl. 17: Gud & Gaffel / Børnegudstjeneste. Om pinsen ved sognepræst Bettina Birk Jensen sammen med børnekorleder Christina Schimmel Rindorf.

                                                   

Vær med til en halv times skøn børnegudstjeneste, hvor pinsen fortælles med sang og fagter. Bagefter er der pølsehorn ”to-go”.

Husumvold Kirke meddeler:

FOR NYT – OG FOR ÆNDRINGER, HOLD ØJE MED WWW.HUSUMVOLDKIRKE.DK, FACEBOOK, INSTAGRAM, 2700-NETAVISEN, NYHEDSBREVE OG OPSLAG VED KIRKEN.

Pinsedag søndag d. 23/5 kl. 10: Festlig fælles pinsehøjmesse i Husumvold Kirke. I Husumvold Kirke fejrer de sammen med Tingbjerg Kirke pinsen med højmesse og festlig blæsermusik pinsedag. Højmessen er ved sognepræsterne Stig Boel og Mette Basbøll, og musikken ved Eva Maria Jensen (orgel), Marc Cromme (basun), Ulf Nordlund (trompet), Lau Frederiksen og Emil la Cour Bødtcher-Jensen (sang). Bagefter kan I mødes om kirkekaffen.

                                             

Der er stadig tilmelding til gudstjenester og andagter på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

  1. pinsedag mandag d. 24/5 kl. 16: Musikgudstjeneste 2. pinsedag i Husumvold Kirke. Vær med til en festlig musikgudstjeneste ved sognepræst Line Bjørn Hansen, når de i Husumvold Kirke fejrer pinsen med skøn musik, og blæsere både før, under og efter gudstjenesten. Med Eva Maria Jensen (flygel), Allan Mortensen (trompet), Ulf Nordlund (valdhorn), Marc Cromme (trombone) og solosang ved Lau Frederiksen og Johannes Linneballe. Bagefter er der bobler i stedet for kirkekaffe.

Der er stadig tilmelding til gudstjenester og andagter på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Søndag d. 30/5 kl. 16: FORÅRSKONCERT med Maria Lundbak og obokvartetten i Husumvold Kirke. Maria Lundbak, som i mange år har været kirkesanger i Husumvold Kirke og har glædet os med sit smukke obospil, debuterer til efteråret som solist fra konservatoriet i Odense.

Til sin debutkoncert har hun sammensat et kammermusikprogram for obo og strygekvartet. Ensemblet spiller her en forårskoncert med værker af Arnold Bax, Bernard Crusell og Sigil Kolind, som har komponeret et variationsstykke over Carl Nielsens ”Se dig ud en sommerdag”, der ved denne koncert vil blive uropført.

Maria Lundbak (obo), Karen Johanne Pedersen (violin), Nanna Treu (violin), Deanna Said (bartsch) og Kirstine Elise Pedersen (cello).

Der er fri entré, men husk tilmelding på www.husumvoldkirke.dk  For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. I henhold til gældende retningslinjer skal der fremvises et gyldigt coronapas eller en gyldig negativ coronatest ved koncerten.