Husum - og Husumvold Kirke den 5.-13. maj

Husum Kirke meddeler:

FOR NYT – OG FOR ÆNDRINGER, HOLD ØJE MED WWW.HUSUMKIRKE.DK, INSTAGRAM, FACEBOOK, OPSLAG VED KIRKEN OG KIRKENS NYHEDSBREVE.

ÅBEN KIRKE Husum Kirke holder kirkerummet ekstra åbent – mandag, torsdag og fredag kl. 15-17. Til bøn, lystænding, fred og ro. Husk, at kirkerummet også er åbent i kirkekontorets åbningstid.

Torsdag d. 6/5 kl. 9: Få en god start på din torsdag med morgenandagt og fælles sang i Husum Kirke – denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Bagefter mødes vi om kirkekaffen og den gode samtale på kirkepladsen, hvis vejret tillader det. Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer. Læs mere på www.husumkirke.dk

Fredag d. 7/5 kl. 10.00: Café SAMMEN mødes igen i Husum Kirkes anneks.

Har du lyst til at være en del af et rummeligt fællesskab, hvor den gode samtale er i centrum, så kan du kontakte Maria på maria.husumkirke@gmail.com for at høre om muligheden for at være med til Café SAMMEN om fredagen mellem kl. 10-12.

Søndag d. 9/5 kl. 10.30: I Husum Kirke er højmessen nu tilbage i sin fulde længde, og alle kan synge med på de smukke salmer igen. Denne søndag er ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Bagefter mødes vi om kirkekaffen og den gode samtale på kirkepladsen, hvis vejret tillader det. Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer. Læs mere på www.husumkirke.dk

Torsdag d. 13/5 kl. 10.30: KRISTI HIMMELFARTSDAG er der selvfølgelig også salmesang under højmessen i Husum Kirke ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Bagefter mødes vi om kirkekaffen og den gode samtale på kirkepladsen, hvis vejret tillader det. Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer. Læs mere på www.husumkirke.dk

 

Husumvold Kirke meddeler:

FOR NYT – OG FOR ÆNDRINGER, HOLD ØJE MED WWW.HUSUMVOLDKIRKE.DK, FACEBOOK, INSTAGRAM, NYHEDSBREVE, 2700-netavisen.dk  OG OPSLAG VED KIRKEN.

Fredag d. 7/5 kl. 14: Husumvold Kirke inviterer til fredagsandagt og sangeftermiddag med sange fra Højskolesangbogen sammen med sognepræst Stig Boel, organist Eva Maria Jensen og sangerinde Signe Spang Colding. Efter andagten vil der i kirkerummet være en halv times ”ønskekoncert” med mulighed for at ønske sange fra Højskolesangbogen, som I kan synge sammen. Det hele selvfølgelig med 2 meters afstand og øvrige retningslinjer for øje. Myndighedernes retningslinjer følges fortsat, og der er stadig tilmelding til gudstjenester og andagter på www.husumvoldkirke.dk  For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Søndag d. 9/5 kl. 10: I Husumvold Kirke er højmessen også tilbage i sin fulde længde, og salmearket igen fyldt med skønne salmer til fælles sang. Kom trygt til højmesse i Husumvold Kirke – der er der ord til eftertanke, tid til ro og stemningsfulde toner.

Denne 5. søndag efter påske er ved sognepræst Stig Boel. Kirken følger alle myndighedernes andre anvisninger, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. Der er derfor også fortsat tilmelding til gudstjenester og andagter på www.husumvoldkirke.dk  For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Tirsdag d. 11/5 kl. 17: I Husumvold Kirke glæder de sig til at slå kirkedøren op for endnu en børnegudstjeneste. Vær med, når sognepræst Frederik Teglberg Damm sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf fortæller om Kristi himmelfart og om Guds aftryk på jorden. Bagefter er der lækre økologiske pølsehorn med kyllingepølser “to-go”. Kirken følger alle myndighedernes andre anvisninger, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. Der er derfor også fortsat tilmelding til gudstjenester og andagter på www.husumvoldkirke.dk  For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Torsdag d. 13/5 kl. 15: Jazzhøjmesse Kristi himmelfartsdag – Salmerne får nye arrangementer og akkompagneres af en jazzkvartet, mens præludium, motet og postludium byttes ud med ægte jazznumre eller jazzarrangementer, når de i Husumvold Kirke igen inviterer til jazzhøjmesse på Kristi himmelfartsdag. Det giver nye dimensioner til gudstjenesten og indhyller kirkerummet i en eftertænksom og unik stemning.

Højmessen er ved sognepræst Line Bjørn Hansen, og det er som altid Pernille Mejer, der synger og arrangerer. Med sig har hun et hold af dygtige jazzmusikere Jakob Lundbak (saxofon), Marie Hoyer Häggberg (klaver), Jakob Roland Presterud (bas).

Kirken følger alle myndighedernes andre anvisninger, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. Der er derfor også fortsat tilmelding til gudstjenester og andagter på www.husumvoldkirke.dk  For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.