Husum - og Husumvold Kirker den 17. - 25. marts

Husum Kirke meddeler:

FOR NYT – OG FOR ÆNDRINGER, HOLD ØJE MED WWW.HUSUMKIRKE.DK, INSTAGRAM, FACEBOOK, OPSLAG VED KIRKEN OG KIRKENS NYHEDSBREVE.

ÅBEN KIRKE Husum Kirke holder fortsat kirkerummet ekstra åbent – mandag, torsdag og fredag kl. 15-17. Til bøn, lystænding, fred og ro, eller måske til organisten, der øver. Husk, at kirkerummet også er åbent i kirkekontorets åbningstid.

                                                               

 

BABYSALMESANG ONLINE i Husum Kirke fra torsdag den 8. april kl. 10. I kan endnu ikke mødes til babysalmesang i kirkerummet – men i Husum Kirke savner de jer og jeres babyer. Derfor vil de som noget nyt starte babysalmesang ONLINE, hvis det endnu ikke er muligt at mødes i kirkerummet ved holdstart. Det er selvfølgelig Kirsten Thorup, der guider jer til en hyggelig stund med sang, bevægelse og nærvær hjemme i stuerne. For tilmelding og mere info se www.husumkirke.dk. Det er gratis, men med begrænset antal pladser.

Torsdag d. 18/3 kl. 9: Start dagen med en fin og stemningsfuld morgenandagt i Husum Kirke ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Søndag d. 21/3 kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Torsdag d. 25/3 kl. 9: Også denne torsdag er der morgenandagt i Husum Kirke. Denne uge er det ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Torsdag d. 25/3 kl. 17: ENDELIG er der Gud & Gaffel Børnegudstjeneste igen i Husum Kirke!!

                                                   

Vær med til en sjov, stemningsfuld og tryg lille halv time i kirkerummet – uden fællessang, men med fælles fagter og bevægelse, der samler omkring PÅSKEN FORTALT FOR BØRN. Efter børnegudstjenesten er der lækre pølsehorn “to-go” til alle deltagende. Gratis og uden tilmelding.

 

Husumvold Kirke meddeler:

FOR NYT – OG FOR ÆNDRINGER, HOLD ØJE MED WWW.HUSUMVOLDKIRKE.DK, FACEBOOK, INSTAGRAM, NYHEDSBREVE, ANNONCEN I NETAVISEN OG OPSLAG VED KIRKEN.

BABYSALMESANG ONLINE i Husumvold Kirke fra fredag den 9. april kl. 10.  I Husumvold Kirke åbner de nu for tilmelding til det næste babysalmesangshold – ONLINE, så I kan få glæde af babysalmesangen hjemme i stuerne, hvis det ved holdstart endnu ikke er muligt at mødes i kirkerummet.

                                                     

Babysalmesang i Husumvold Kirke er gratis og for baby i alderen 0 – 9 måneder. Børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse – og bliver sammen med jer fortrolige med salmer og sange, som er fine at synge sammen. Christina Schimmell Rindorf, der også leder Spire-, Børne- og Juniorkorene, er jeres babysalmesangsinstruktør.

Holdet løber over 10 gange og flytter fra stuerne til kirkerummet, når det igen bliver muligt. Der er derfor fortsat kun plads til 10 babyer på holdet. For tilmelding og mere info se www.husumvoldkirke.dk

Søndag d. 21/3 kl. 10: Kom trygt til gudstjeneste i Husumvold Kirke. Nyd en stund med tid til ro. Få velsignelse og ord til eftertanke, og lad dig opløfte af de stemningsfulde toner fra orgel og stærke sangstemmer. Højmessen i Husumvold Kirke på Mariæ bebudelsesdag er ved sognepræst Line Bjørn Hansen.

Gudstjenesten vil ikke vare længere end 1/2 time, og i kirken følges selvfølgelig alle myndighedernes andre anvisninger, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. Der er derfor også fortsat tilmelding til gudstjenester og andagter i Husumvold Kirke på www.husumvoldkirke.dk. På kirkens hjemmeside kan du orientere dig i gældende Covid-19 retningslinjer. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.