Husum smadrede Prespa med 10-1 efter forrygende opvisning fredag aften

Den stod på kamp mellem top og bund, da Husum tog imod bundproppen Prespa fredag aften. Resultatet af kampen viste også med klar tydelighed, at der er forskel på nummer 3 og nummer 14 i Københavnsserien. Hjemmeholdet vandt nemlig kampen med hele 10-1! Her kom otte forskellige spillere på tavlen, og en debutant fik lavet et hattrick.

Det er aldrig kedeligt at gå til fodbold i Husumparken. Her løber hjemmeholdet på banen i krudt og røg

Tekst og foto: Christian Haslund

I kampens første 20 minutter havde begge hold nogle store chancer for at komme på tavlen. For Husum var der forsøg fra både Josef Moussa, Mikkel Howalt og Mikkel Bo Eriksen, men alle gange stod Prespas keeper Sahin Danismaz i vejen, mens Prespa ødslede en friløber væk.

Efter 21 minutters spil fik Husum så endelig hul på bylden, og så gik det stærkt. En fejlaflevering af Prespa lige ud til Moussa, der spillede bolden i dybden til Rasmus Rosenberg, der iskoldt sendte bolden forbi målmanden og i mål. 1-0 til Husum.

Bare to minutter senere stod den 2-0. Her trykkede Mikkel Holm Jensen af fra distancen, og hvis målmanden havde spist sit rugbrød som lille, havde han nået bolden. I stedet for måtte han se bolden stryge i kassen.

Lidt under en halv time inde i 1. halvleg blev det også 3-0. Sebastian Stage fandt Mikkel ”Bomber” Bo Eriksen med en bold i dybden, og Eriksen tog køligt et træk uden om keeperen og sendte kuglen i kassen. Og kort tid efter spadserede Moussa forbi Prespas defensiv og gjorde det til 4-0.

Prespa havde et par gode forsøg, men måtte bl.a. se Husums målmand Mahir Lisakovic hive en stor redning ud af ærmet. Husum havde også mulighed for at gøre det til 5-0 inden pausen, men Mikkel Howalt fik sendt Moussa tværpasning ved siden af mål.

I pausen foretog Husum et par udskiftninger. Ind kom bl.a. Nicolai Nielsen til sin debut, og det skulle blive en kamp, han nok ikke glemmer foreløbig, men mere om det senere.

Pænt mange tilskuere havde indfundet sig i Husumparken, og det fortrød de ikke denne forårsaften

Der var spillet mindre end to minutter af 2. halvleg, da Husum bragte sig foran 5-0. Mikkel Bo Eriksen kom til baglinjen og forsøgte med en tværaflevering at finde en medspiller. Her kom Prespas Josef Diab i vejen, men var så uheldig at få bugseret bolden over egen mållinje.

Selvom hjemmeholdet var foran med fem mål, så fortsatte Husum med at være yderst disciplinerede og målsøgende. Og målet til 6-0 kom efter et flot angreb. Mikkel Bo spillede bolden i dybden til Mathias Frydensbjerg, der sendte kuglen ind til en helt fri Nicolai Nielsen. Det var debutantens første mål i sin første kamp for Husum.

Anfører Yannick Rasmussen ville også lege med, og efter et hjørnespark endte bolden hos ham på kanten af feltet. Her trykkede han af og fik gjort det til 7-0 med en flot scoring.

Nicolai Nielsen var ikke den eneste debutant, der kom på tavlen her til aften. René Wolpiansky ville også vise sig frem foran de mange fremmødte i Husumparken, og med et kraftfuldt hovedstød i udkanten af feltet fik han scoret til 8-0 i sin debut.

Med et kvarter tilbage blev Josef Diabs kamp meget værre. Han modtog nemlig sit andet gule kort i kampen. Men de nye regler betød, at Prespa fik lov til at sætte en ny mand ind efter 10 minutter.

  Nicolai Nielsen har i spotlight, scorede hattrick i sin debut

Og minsandten om ikke Nicolai endnu engang skulle komme på tavlen, da han med sit tredje mål i kampen fik en drømmedebut. 10-0 til Husum.

I kampens slutning fik Prespa pyntet lidt på resultatet, da Issa Ajanne med en flot scoring fik reduceret til 10-1.

En flot og sikker sejr til Husum, der kravlede op på 2. pladsen i KS og lægger stort pres på KFUM og Tårnby FF.

Husums cheftræner Lars Flindt Halkier var glad og tilfreds:

– Vi møder Prespa på en god dag. De spillede naivt, og vi dræbte dem. Stor ros til hele holdet, at vi kører på hele kampen. Vi viser, at vi har bredden og skifter tre ind i pausen. Det gør bare, at vi skruer op for tempoet, og spillerne har gjort det svært at sætte hold næste gang mod Tårnby FF, som bliver en helt anden kamp.

Husum næste kamp er som nævnt mod Tårnby FF fredag den 5. april kl. 18.15, hvor turen går til Vestamagers Idrætsanlæg.

Husum – Prespa: 10-1 (4-0)

Husums trup:
Mahir Lisakovic – Christian Soelberg, Josef Moussa, Martin Holmen, Mathias Frydensbjerg, Mikkel Howalt, Mikkel Bo Eriksen, Mikkel Holm Jensen, Nicolai Nielsen, Rasmus Rosenberg, René Wolpiansky, Rickie Rasmussen, Sebastian Stage og Yannick Rasmussen.

         Der er noget om snakken !

Mål:
1-0: Rasmus Rosenberg (21.)
2-0: Mikkel Holm Jensen (23.)
3-0: Mikkel Bo Eriksen (29.)
4-0: Josef Moussa (31.)
5-0: Selvmål, Josef Diab (47)
6-0: Nicolai Nielsen (58.)
7-0: Yannick Rasmussen (62.)
8-0: René Wolpiansky (70.)
9-0: Nicolai Nielsen (80.)
10-0: Nicolai Nielsen (87)
10-1: Issa Ajanne (89.)

Advarsler:
Husum:
Rasmus Rosenberg (50.)
Prespa: Josef Diab (60.)

Udvisning:
Prespa: Josef Diab, 2xgult (76.)

Dommer:
Enrique Cordova Jensen