IF Stadion og Brønshøj Boldklub samarbejder !

Det er altid rart, når lokale klubber kan finde hinanden i et fornuftigt samarbejde. Sådan er det med IF Stadion og Brønshøj. Og når det hele munder ud i fordele for de tilhængere begge klubber har, så er det jo bare optimalt.

    Lokalt sportsligt samarbejde                                                                      

I sidste sæson skete det et par gange, at Brønshøj og Stadion spillede hjemmekampe på næsten samme tidspunkt. Det var selvfølgelig beklageligt, men kommer ikke til at ske i år.  – Vi lavet en lille “frækkert”, hvor vi hjælper hinanden, fortæller formanden for Stadion Allan Juhl Jensen til netavisen. – Afstanden mellem EnergiCenter Voldparken Hallen og Tingbjerg Ground er kun få hundrede meter, og Brønshøj var straks med på ideen. Den går ud på følgende:

I stedet for at Stadion skal spille sine hjemmekampe lørdag kl. 14.30, har man nu rykket de to kampe frem, som falder sammen med Brønshøjs hjemmekampe kl. 15. Det første sammenfald er allerede på lørdag.

– Så de tilskuere, der køber billet til vores kamp kl. 13.20 mod Rødovre, får en fribillet til Brønshøjs kamp mod Skovshoved kl. 15.00.

Den 26. oktober laver vi så et nyt dobbelt arrangement, hvor tilskuerne fra kampen mellem Brønshøj og Vanløse får fribillet til vores kamp mod Ajax, slutter Allan Juhl Jensen.