Indlæg: De lokale terrorister

            Af Peter Skaarup, MF. Gruppeformand for Dansk Folkeparti

Forleden gik fem maskerede gerningsmænd amok i en kombineret bager/restaurant i Tingbjerg, Overvågningsbilleder fra angrebet viser, hvordan kunder flygter ud af forretningen med glassplinter flyvende om ørerne. Mindre end minut efter deres entre forsvinder de maskerede mænd – og tilbage står ejeren med en smadret forretning og bristede drømme.

Ejeren, den 19-årige Ali, fortæller til flere medier, at hærværket i hans bager/restaurant er et resultat af, at han i flere omgange har nægtet at betale beskyttelsespenge til en gruppe unge gangster-typer, der siger, at de bestemmer i Tingbjerg. De forlangte ifølge Ali 100.000 kr. i beskyttelsespenge for at lade ham drive sin forretning. Og det nægtede Ali selvfølgelig. Og tak for det, Ali! Du er sej – vi skal som samfund bakke dig op i din kamp mod disse terrorist-typer.

Tilbage står så, at nogen må vide hvem gerningsmændene er.

Gå nu til politiet med jeres oplysninger! Det er politiet, der kan tage sagen op, retsforfølge dem – og er der tale om udlændinge – udvise dem. Der skal være nul-tolerance mod denne type forbrydelser, der skræmmer beboere og forretningsdrivende og terroriserer en hel bydel. Vi skal ikke finde os i bandekriminalitet, og vi skal altid støtte den lovlydige del af befolkningen.