Kæmpe tillykke til Husum - er tilbage i Københavnsserien

Så lykkedes det. Husum Boldklub – bydelens blåhvide drenge – spillede sig i aften tilbage til Københavnsserien med uafgjort 1-1 mod Nørrebro United i Husumparken. Ikke noget prangende resultat men tilstrækkeligt til at sikre sig den endelige oprykning efter en meget flot sæson. En fortjent og stor triumf ikke mindst for holdets træner Martin Krøger, som i løbet af en lang sæson har ført sine drenge til det mål, man satte sig før sæsonen – nemlig en tilbagevenden til KS hurtigst muligt efter skuffelsen i sidste sæson.

Kampen fredag aften blev mere tæt, end man måske havde ventet. Det var sandsynligvis også lidt nerver, der spillede hjemmeholdet et puds. Nørrebro kom nemlig foran 1-0, og i en periode kom der lidt koldsved på panden hos mange i Husumparken. Men Josef Moussa sørgede for den vigtige udligning i 2. halvleg, og med 1-1 var oprykningen sikret.

Så stor jubel og glæde i Husum Boldklub, som utvivlsomt fester endnu, mens disse linjer skrives.

Fra netavisen skal lyde et kæmpe tillykke til mandskabet fra Nordrupvej. Det har været stabilt og godt hele vejen igennem. Nu glæder vi os til at følge de blåhvide i Københavnsserien fra næste sæson.