Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 36/37

Meddelelser fra Husum Kirke:

  • Torsdag den 7. september kl. 9: Morgensang i Husum Kirke. Alle er velkomne, når vi torsdag morgen kl. 9 mødes til fællessang, andagt, kaffe og morgenbrød. Vi slutter kl. 10. Denne uge ved lægmand.
  • Tirsdag den 12. september kl. 10: Så starter Barselshøjskolen Brønshøj-Husum endnu en sæson. Her kan barslende forældre med babyer mødes i bedste højskoleånd om tilværelsens små og store sammenhænge. Emnet er denne gang TILKNYTNING, når specialist i børneneuropsykologi Ellis Baastrup inviterer indenfor.Barselshøjskolen mødes i Husum Kirkes mødesal – det er gratis, men husk tilmelding til kirkeinfo.husum@gmail.com.
  • Onsdag den 13. september kl. 14: Sæsonens Onsdagsklub søsættes med et foredrag af kirkens organist Frank Jarlsfelt om komponisten Niels W. Gade – i anledning af, at den danske stjerne fylder 200 år. Det koster 20 kr, og tilmelding er ikke nødvendig.

Meddelelser fra Husumvold Kirke:

  • Onsdag den 6. september kl. 10-12: Legestue. Så starter Husumvold Kirkes legestue igen. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er brød, saft te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med. Husum Kirke glæder sig sammen med Gerd og Birte til at tage imod både nye og gamle deltagere.
  • Søndag den 10. september kl. 10: Højmesse og brunch. Efter denne søndags højmesse er der brunch i Husumvold Kirke. Alle er velkomne, det er ganske gratis og kræver ingen tilmelding.