Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 37/38

Husum Kirke meddeler:

 • I dag tirsdag den 12. september startede Barselshøjskolen Brønshøj-Husum endnu en sæson, hvor  barslende forældre med babyer mødes i bedste højskoleånd om tilværelsens små og store sammenhænge.
 • Onsdag den 13. september kl. 14-16: Onsdagsklub. Kom til foredrag om komponisten Niels W. Gade ved Husum Kirkes organist Frank Jarlsfelt – i anledning af den berømte komponists 200-års-fødselsdag. Foredraget søsætter denne sæsons Onsdagsklub.
 • Det er foredrag, udflugt, sang og hygge – garneret med kaffe, te, ostemadder og kage. Prisen for det hele er 20 kr. Tilmelding er ikke nødvendig.
 • Torsdag den 14. september kl. 9: Morgensang i Husum Kirke. Alle er velkomne, når vi torsdag morgen kl. 9 mødes til fællessang, andagt, kaffe og morgenbrød. Vi slutter kl. 10. Denne uge ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.
 • Torsdag den 14. september kl. 10: Så starter Husum Kirkes babysalmesang igen. Holdet mødes i kirken hver torsdag kl. 10-12. Det er for børn i alderen 0-9 måneder og deres forældre. Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse – det samme gør nærværet mellem forælder og baby.
 • Organist, musikpædagog og korleder, Kirsten Thorup styrer løjerne – én af kirkens præster deltager også. Tilmelding hos kirkeinfo.husum@gmail.com – det er gratis, men der er et begrænset antal pladser på holdet.
 • Søndag den 17. september kl. 10.30: Høstgudstjeneste – Husum Kirke pyntes i høstens farver og frugter og inviterer til gudstjeneste for hele familien. Husum og Husumvold Kirkers Spire- og Børnekor vil synge under ledelse af Christina Schimmel Rindorf. Bagefter er der høstfrokost. Frokosten koster 25 kr. inklusiv drikkevarer, for børn og konfirmander er det gratis.
 • Tirsdag den 19. september kl. 19: Aftengudstjeneste ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag den 13. september kl. 10-12: Legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er brød, saft te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med. Husum Kirke glæder sig sammen med Gerd og Birte til at tage imod både nye og gamle deltagere.

 • Torsdag den 14. september kl. 10.30: Børnehavegudstjeneste. Sammen med Husumvold Menighedsbørnehave er der børnegudstjeneste for både børnehaven, Legestuen og alle andre interesserede børn. Det er ved sognepræst Line Bjørn Hansen, og alle er velkomne. Tag madpakkerne med, så kan I spise sammen bagefter.
 • Fredag den 15. september kl. 14-16: Andagt og Fredagsmøde. En Bellman-eftermiddag.
 • Kom med på en fortælling om Bellmans liv og de karakterer, der optræder i “Fredmans Epistler” – sammen med Baryton Lau Frederiksen og guitarist Dávur Birgisson. Kaffe og kage koster 10 kr. Ved sognepræst Stig Boel.
 • Mandag den 18. september kl. 10-12: Babysalmesang i Husumvold Kirke – holdstart. Det er et musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år, hvor børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse. Både forældre og børn får mulighed for at blive fortrolige med salmer og sange – som også kan synges ved sengekanten. Alle kan være med! Birthe Karlsson, som underviser, er pædagog og uddannet i babysalmesang. Bagefter er der kaffe, frugt og snak med de andre. Mandage kl. 10-12. Det er gratis, men husk tilmelding på kirkeinfo.husum@gmail.com – der er begrænset antal pladser.
 • Tirsdag den 19. september kl. 17: Spaghettigudstjeneste ved sognepræst Line Bjørn Hansen. Det er kirke og kristendom i øjenhøjde. Og bagefter er der fællesspisning med spaghetti og kødsovs på menuen, naturligvis. Det er gratis at være med og kræver ikke tilmelding.
 • Onsdag den 20. september kl. 10-12: Legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er brød, saft te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med. Husum Kirke glæder sig sammen med Gerd og Birte til at tage imod både nye og gamle deltagere.