Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 45/46

Husum Kirke meddeler:

  • Tirsdag d. 21. november kl. 19: Aftengudstjeneste: What a Wonderful World. Ved sognepræst Bettina Birk Jensen.
  • Onsdag d. 22. november kl. 14-16: Stammefolk og vilde dyr i regnskoven. Kom og hør Viggo Buje Christensen fortælle i Onsdagsklubben. Det koster 20 kr. at være med, inklusiv forplejning. Tilmelding er ikke nødvendigt.
  • Torsdag d. 23. november kl. 9: Alle er velkomne til fællessang, andagt, kaffe, morgenbrød – og en god og hyggelig start på dagen i Husum Kirke. Morgenen slutter kl. 10. Denne uge ved sognepræst Bettina Birk Jensen.
  • Torsdag d. 23. november kl. 10-12: Julegudstjeneste for de allermindste. Babysalmesangsholdet rundes af med en julegudstjeneste for de allermindste. Ved musikpædagog Kirsten Thorup og sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Babysalmesang er for børn på 0-9 mdr. og deres forældre. Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse – det samme gør nærværet mellem forældre og baby. Det er gratis. Nyt hold starter torsdag d. 4. januar 2018. Tilmelding på kirkeinfo.husum@gmail.com

 

  • Torsdag d. 23. november kl. 19: 2 klaverer – 4 hænder. Pianisterne Uffe Fløng og Frank Jarlsfelt giver publikum en spændende musikalsk oplevelse, når de på to klaverer sætter tonerne op mod hinanden. Fri entré.

 

Husumvold Kirke meddeler:

  • Onsdag d. 22. november kl. 10-12: Legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er brød, saft te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.
  • Fredag d. 24. november kl. 14-16: Dr. Livingstone, I presume. Om en af de største berømtheder i slutningen af det 19. århundrede; David Livingstone (1813-1873). Og om hans store opdagelser af Lake Victoria, Malawi Sø og Nilens udspring. Sognepræst Troels Bering inviterer os med på rejsen. På Fredagsmødet kan du både opleve foredrag, sang, musik og hvis du er heldig også teater. Vi begynder altid med en kort andagt i kirkerummet kl. 14. Undervejs i foredraget er der tid til både kaffe, kage og snak.
  • Mandag d. 20. november kl. 10-12: Babysalmesang – afslutning. Babysalmesang er et musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år, hvor børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse. Både forældre og børn får mulighed for at blive fortrolige med salmer og sange. Det er gratis, men husk tilmelding til holdet på kirkeinfo.husum@gmail.com Nyt hold starter mandag d. 8. januar.
  • Onsdag d. 29. november kl. 10-12: Er der atter en gang Legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er brød, saft te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

Vedhæftet: Julegudstjeneste for de allermindste i Husum Kirke; Babysalmesang i Husumvold Kirke