Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 13-14

 

Husum Kirke meddeler:

Skærtorsdag den 29. marts kl. 19:  Gudstjeneste ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Efter gudstjenesten serveres der brød, ost og vin. Det er gratis og uden tilmelding.

Langfredag den 30. marts kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

 

Påskedag den 1. april kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

2. påskedag den 2. april kl. 10: Fællesgudstjeneste i Husumvold Kirke – Natten er forbi. Ved sognepræsterne Nikolaj Hartung Kjærby og Stig Boel. Kirkernes fælles Børnekor synger sammen med korleder Christina Schimmell Rindorf.

Onsdag den 4. april kl. 10: Ud & Se med Husum Kirkes Onsdagscafé – turen går til Davids Samling. Fra april flyttes tiden til kl. 10 – og vi følges ud i foråret. Vi starter med kaffe og introduktion til dagens destination i mødesalen. Kl. 11.00 tager vi så sammen linje 350S eller 22 til et spændende sted.

Det er alt sammen gratis og uden tilmelding. Kun udflugterne koster dig en busbillet t/r. Du møder bare op, men husk madpakken til udflugterne. I dag går turen til Davids Samling. Turen er desværre ikke god for gangbesværede.

Torsdag den 5. april kl. 9-10: Morgensang i Husum Kirke – få en rigtig god start på dagen med fælles morgensang, kaffe og morgenbrød. Alle er velkomne! Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Torsdag den 5. april kl. 10-12: Holdstart babysalmesang. Babysalmesang i Husum Kirke er for børn i alderen 0-9 mdr. og deres forældre. Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse – det samme gør nærværet mellem forældre og baby.


Holdet ledes af musikpædagog, organist og korleder Kirsten Thorup, og én af kirkens præster er også med. Holdet løber over 10 torsdage og afsluttes med babysalmesang og gudstjeneste for de allermindste. Tilmelding til kirkeinfo.husum@gmail.com. Det er gratis, men der er et begrænset antal pladser på holdet.

Tirsdag den 10. april kl. 10-12: Fællessang i ANX’et – Drop ind til fællessang i annekset den anden tirsdag i hver måned kl. 10.00-12.00. Her prioriteres både det sociale og udviklingen af stemmerne – og der bliver altså også tid til hygge over en kop kaffe eller te. Korleder og organist Kirsten Thorup slår tonen an.

Husumvold Kirke meddeler:

Tirsdag den 27. marts kl. 16.30: Musik op til påske. Drop ind i Husumvold kirke og få dig en lille pause. Eva Maria Jensen spiller meditativ orgelmusik ledsaget af billeder på skærmene. Sanger Lau Frederiksen og Maria Lundbak på obo, medvirker.

Der skabes et rum, hvor tankerne kan vandre. Bliv 10 min, bliv en halv time, tænd et lys, tag en kop kaffe – og lad op til dagen og påsken. Fri entré.

Skærtorsdag den 29. marts kl. 17: Aftengudstjeneste med fællesspisning ved sognepræst Line Bjørn Hansen. Kontakt kordegnen for tilmelding. 

Langfredag den 30. marts kl. 14: Gudstjeneste ved sognepræst Line Bjørn Hansen.

Påskedag den 1. april kl. 10: Højmesse sammen med Tingbjerg Kirke i Husumvold Kirke ved sognepræsterne Stig Boel og Mette Basbøll.

2. påskedag den 2. april kl. 10:  Fællesgudstjeneste med Husum Kirke i Husumvold Kirke – Natten er forbi. Ved sognepræsterne Nikolaj Hartung Kjærby og Stig Boel.

Kirkernes fælles Børnekor synger sammen med korleder Christina Schimmell Rindorf.

 

– Onsdag den 4. april kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe.

– Onsdag den 11. april kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe.