Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 18 - 19

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag den 1. maj kl. 19: Aftengudstjeneste ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Onsdag den 2. maj kl. 10: Ud at se med Husum Kirkes Onsdagscafé – denne gang hopper vi på 5C til Nørrebro. Her skal vi besøge Mosaisk Nordre, den gamle stemningsfulde jødiske gravplads i MøllegadeHerrerne skal huske hovedbeklædning.

Vi starter kl. 10 med kaffe, brød og introduktion til dagens destination i mødesalen. Kl. 11.00 tager vi afsted. Det er alt sammen gratis og uden tilmelding. Kun udflugterne koster dig en busbillet t/r. Du møder bare op, men husk madpakken til udflugterne. 

Torsdag den 3. maj kl. 9-10: Morgensang i Husum Kirke – få en rigtig god start på dagen med fælles morgensang, kaffe og morgenbrød. Alle er velkomne! Ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Torsdag den 3. maj kl. 19: Koncert – Stemninger fra 1. Verdenskrig. I 100-året for 1. verdenskrigs afslutning genskaber klarinettisten Jens Vrå og pianisten Mette Christensen stemningen fra perioden 1914 – 1918 med musik af komponisterne Maurice Ravel, Igor Stravinsky, Max Reger og Vaughan Williams; komponister som alle blev påvirkede af 1. verdenskrig, både i deres liv og i deres kunst. Fri entré.

Tirsdag den 8. maj kl. 10-12: Fællessang i ANX’et – Drop ind til fællessang i annekset – den anden tirsdag i hver måned kl. 10.00-12.00. Her er hygge, kaffe/te og en hel masse sang! Ved roret står korleder og organist Kirsten Thorup.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag den 2. maj kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe.

Fredag den 4. maj kl. 14-16: Andagt og Fredagsmøde – Naturens skønhed trækker himmelen ned til os! Denne fredag byder på et inspirerende foredrag med Simon Aaen, der vil fortælle om sit arbejde som billedkunstner. Få et unikt indblik i processen fra inspiration til det færdige værk. Som billedkunstner arbejder Simon Aaen med Troen og Naturen. Han har udsmykket 4 kirker og 16 sognegårde og er dermed en af landets yngste kirkekunstnere. 

Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Eftermiddagen starter med med en kort andagt i kirkerummet kl. 14.00. Undervejs er der selvfølgelig også tid til snak, kaffe og kage. Ved sognepræst Lise Mortensen. 


Tirsdag den 8. maj kl. 17:  Spaghettigudstjeneste ved sognepræst Line Bjørn Hansen. Denne tirsdag kommer Husum & Husumvold Kirkers Spirekor og synger ved korleder Christina Schimmell Rindorf.

En spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke er en gudstjeneste på børnenes præmisser for børnefamilier, bedsteforældre og andre interesserede. Det er kirke og kristendom i øjenhøjde, når der bliver fortalt bibelhistorier, så børnene kan forstå det.  Efter gudstjenesten er der fællesspisning, hvor menuen naturligvis er spaghetti med kødsovs. Det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding. 

Onsdag den 9. maj kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe.