Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 19-20

Husum Kirke meddeler:

Torsdag den 17. maj kl. 9-10: Start din torsdag med sang – det giver godt humør! Alle er velkomne til fælles morgensang, andagt, kaffe og morgenbrød. Denne torsdag ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

Fredag den 18. maj kl. 10: Pinsegudstjeneste for børnehavebørn – alle er velkomne til at være med til at fejre pinsen og folkekirkens fødselsdag med sang, leg og saft. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf.

Mandag den 21. maj kl. 11: Stemmerne er mange, ånden er én. Fælles provstigudstjeneste i Grundtvigs Kirke 2. pinsedag. Kirkebil er mulig for gangbesværede fra Kirkepladsen – sidste bil bestilles 10.30.

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag den 16. maj kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe.

Onsdag den 16. maj kl. 19.30: Forårskoncert med DVL’s Sangkor. Dirigent Bjarne Kiel. Fri entré

Fredag den 18. maj kl. 14-16: Andagt og Fredagsmøde – Jesus goes to Hollywood. Om hvordan mange Hollywoodfilms fortælling bliver en moderne lidelseshistorie, hvor hovedpersonen placeres i rollen som Kristus på korset. Kom og hør foredragsholder Sune Hansen fortælle!

        Sune Hansen

Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Eftermiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet kl. 14.00. Undervejs er der selvfølgelig også tid til snak, kaffe og kage.

Mandag den 21. maj kl. 11: Stemmerne er mange, ånden er én. Fælles provstigudstjeneste i Grundtvigs Kirke 2. pinsedag. Gangbesværede sognebørn kan bestille kirkebil ved henvendelse til til kirkens kontor senest fredag inden kl. 13.

Onsdag den 23. maj kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe.