Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 25-26

Husum Kirke meddeler:

Torsdag den 28. juni kl. 9-10:  Start din torsdag med sang i Husum Kirke! Alle er velkomne til morgensang, andagt, kaffe og morgenbrød. Ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Torsdag den 28. juni kl. 10: Gudstjeneste for de allermindste som afslutning på babysalmesang. Alle er velkomne! Ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby og babysalmesangsinstruktør Kirsten Thorup.

Torsdag den 28. juni kl. 17: Gud & Grill. Denne gang flytter Gud & Gaffel ud til grillen – hvis vejret tillader det. Er vejret for dårligt til udendørs grill, så flyttes fællesspisningen bare indendørs igen.

Det er gudstjeneste for børn og familier, for unge, enlige og gamle – på børnenes præmisser med fortælling, leg, bevægelse og sang. Efter gudstjenesten er der fællesspisning. Børnene kan lege, og de voksne kan få en snak. Gratis og uden tilmelding.

Tirsdag den 3. juli kl. 9.30-15.30: Husum Kirkes årlige børnekordag Fyrtøjet – et musikalsk eventyr. 

Kordagen er for kommende 0.-5. klassesbørn. Dagen slutter med en koncert. Den eventyrlige dag ledes af børnekorleder Christina Schimmell Rindorf og Kirsten Thorup. Det er ikke længere muligt at tilmelde sig dagen.

Tirsdag den 3. juli kl. 19: Aftengudstjeneste ved Bettina Birk Jensen.

Husumvold Kirke meddeler:

Ingen aktiviteter udover højmesserne i juli måned