Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker

Husum Kirke meddeler:

Onsdag den 1. august kl. 10: Ud & Se med Husum Kirkes Onsdagscafé. Turen går til det idylliske Dragør. I mødes i Husum Kirke til kaffe, brød og introduktion til dagens destination kl. 10. Kl. 11 følges I til bussen. Husk penge til billetten, madpakke og vand. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Torsdag den 2. august kl. 9-10: Start din torsdag med sang. Der er morgensang og morgenbrød i Husum Kirke hver torsdag. Alle er velkomne! Denne torsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Tirsdag den 7. august kl. 18.30: Vi vandrer sammen! Årets pilgrimsvandring i Husum Kirke starter ved lysfadet i kirkerummet kl. 18.30. Herfra bevæger I jer ud på en aften-pilgrimsvandring i mosen. Turen er ca. 3 km. Tilbage ved kirken vil der være en kort gudstjeneste ca. kl. 20. Her er alle velkomne til at deltage – også de, der ikke har vandret. Og så er der pilgrimsmenu med brød, ost og vin:-) Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Vi skal liiige lidt længere ind i august, inden det går løs igen i Husumvold – så fortsat ingen andre aktiviteter end højmesserne?