Husum og Husumvold Kirker den 28. august - 5. september

Husum Kirke meddeler:

Torsdag den 30. august kl. 9-10: Der er som vanlig morgensang og andagt i Husum Kirke ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Og bagefter selvfølgelig morgenbrød indtil kl. 10.

Torsdag den 30. august kl. 17: Gud og Gaffel – At begynde på noget nyt. Moses og den brændende tornebusk. Husum Kirke holder gudstjeneste for børn og familier, for unge, enlige og gamle – på børnenes præmisser med fortælling, leg, bevægelse og sang. Efter gudstjenesten er der spaghetti med kødsovs, brød og grønt. Børnene kan lege, og de voksne kan få en snak. Det koster ikke noget at være med, alle er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendig.

Tirsdag den 4. september kl. 19: Aftengudstjeneste – er tid til ro og eftertænksomhed. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Onsdag den 5. september kl. 10: Ud & Se med Husum Kirkes Onsdagscafé. Turen går til Vor Frelsers Kirke. Der startes med kaffe, brød og en introduktion til dagens destination kl. 10 i Husum Kirkes Anneks. Ca. kl. 11 er der afgang med bussen. Husk penge til billetten samt vand og madpakke til turen. Vær opmærksom på, at I denne gang skal gå fra Christianshavn Torv.

OBS! Det er denne onsdag muligt at tilmelde og betale for Onsdagscaféens årlige løvfaldstur til Ballerup Museum i Pederstrup onsdag den 3. oktober kl. 11-15.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag den 29. august kl. 16.30-17.30: Gratis børnekor starter sæsonen op i Husumvold Kirke. Husum og Husumvold Kirkers Spirekor er for børn i alderen 0.-1. klasse. Det er sjovt at synge i kor! Børnene lærer at skabe musik sammen med andre, lytte til hinanden, synge rent og bruge stemmen rigtigt.

Koret optræder ved forskellige lejligheder, bl.a. ved Halloweengudstjeneste i Husumvold Kirke, juletræstænding i Husum Bypark, og de skal gå Lucia i Husum Kirke. Korleder er Christina Schimmell Rindorf. For mere info og tilmelding: www.husumkirke.dk  og www.husumvoldkirke.dk

Fredag den 31. august kl. 14-16: Andagt og Fredagsmøde – om nærdødsoplevelser. Spørgsmålet om, hvad der sker, når vi dør, har optaget mennesker til alle tider og er stadig et af livets allerstørste mysterier. Hvorfor tror nogen på reinkarnation og andre på en opstandelse i Guds nærhed? Ved sognepræst og foredragsholder Flemming Rishøj, der også holder denne fredags andagt. Sognepræst Lise Mortensen er også med ved.

Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Der begyndes altid med en kort andagt i kirkerummet. Undervejs er der selvfølgelig også tid til snak, kaffe og kage.

Fremover flyttes fredagsmøderne til kl. 10-12. Formen forbliver den samme, kun erstattes eftermiddagsbrødet med morgenbrød?

Onsdag den 5. september kl. 10-12: Husumvold Kirkes legestue finder legetøj og sangbøger frem og slår dørene op til en ny sæson. Der er legestue i Husumvold Kirke hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. De glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie.