Aktiviteter i Husum- Husumvold Kirker uge 39-40

Husum Kirke meddeler:

Torsdag den 27. september kl. 9-10: Morgensang og andagt i Husum Kirke ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Kom og syng med! Det giver en fantastisk start på dagen. Der rundes af med hygge og morgenbrød indtil kl. 10.

Torsdag den 27. september kl. 17: Gud & Gaffel – Kom med til fest! Det store festmåltid. Husum Kirke inviterer til gudstjeneste for børn og familier, for unge, enlige og gamle – på børnenes præmisser med fortælling, leg, bevægelse og sang. Efter gudstjenesten er der fællesspisning. Børnene kan lege, og de voksne kan få en snak. Ved sognepræst Bettina Birk Jensen

Søndag den 30. september kl. 16: Koncert med Duet Suite – Organist Karin Schmidt Andersen og pianist Frank Jarlsfelt spiller duet i den usædvanlige kombination klaver og orgel.

Musikken er lige så usædvanlig, såvel seriøs som underholdende, og er komponeret af Karg-Elert, Franz Liszt og Denis Bedard. Fri entré.

Tirsdag den 2. oktober kl. 19: Aftensang og gudstjeneste – tid til ro og eftertænksomhed. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Onsdag den 3. oktober kl. 11-15: Onsdagscaféens løvfaldstur går til Ballerup Museum i den idylliske landsby Pederstrup. Museet er en del af et levende landsbymiljø med gadekær og dyr,
der græsser på markerne.

Det koster 75 kr. at deltage. Der serveres et par lette stykker smørrebrød. Drikkevarer er for egen regning. Tilmelding og betaling kan ske til Valborg Kofoed-Enevoldsen eller Wivi Dalhammer i forbindelse med vores kirkens gudstjenester.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag den 26. september kl. 10-12: Husumvold Kirkes legestue – Der er legestue i Husumvold Kirke hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. De glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie.

Torsdag den 27. september kl. 18: Lad lyset fylde – ved Husumvold og Tingbjerg Kirkers fælles lanternegudstjenester. I mødes i Tingbjerg kirke kl. 18, hvor I udvælger en lanterne og spiser en sandwich. Kl. 18.30 samles I til sang og ord om lys i kirkerummet.

Bagefter går I samlet med tændte lanterner til Husumvold kirke. Her mødes I af musik i kirkerummet og samles derinde til en fejring af lyset på overgangen til den mørke tid. Aftenen rundes af med varm kakao og kage og slutter ved 20-tiden. Gratis og uden tilmelding.

Søndag den 30. september kl. 16: Puccinis kvinder – Husumvold Kirke inviterer til en ”opera-light” koncert med Solveig Hjerrild og Berit Johansen Tange. Stor musik, store følelser og stor stemme med fløjl og stål. Sådan kan otte Puccinikvinder i sopran Solveig Hjerrilds tolkning bedst beskrives.

Krydret med orkestermellemspil fra nogle af operaerne fremført af pianist Berit Johansen Tange og små historier om kvindefigurerne får I her en unik mulighed for at opleve en af det 20. århundredes største operakomponisters heltinder.

… og har man sagt Puccinis heltinder, så har man også sagt nogle af de mest berømte arier i operahistorien fra blandt andre Tosca, La bohème og Turandot. Det ene hit efter det andet! Fri entré.

Onsdag den 3. oktober kl. 10-12: Er der atter legestue i Husumvold Kirke