Brønshøj Kirke siger tak for samarbejdet til Bellahøj Kirke

Brønshøj og Bellahøj Kirker har gennem en årrække lavet kirkeblad sammen. Det har været et godt og givende samarbejde, men Brønshøj Kirke har længe haft et ønske om at prøve et nyt format på kirkebladet og retter derfor en stor og hjertelig tak for samarbejdet til Bellahøj Kirke, mens man går i gang med det nye projekt: Brønshøj Kirkemagasin. Formanden for kirkens Kommunikations- & Medieudvalg Line Bram Pedersen fortæller: – Vi har valgt at ændre formatet af vores kirkeblad, så det i højere grad giver plads til refleksion, lokale historier og giver vores menighed i Brønshøj mulighed for at få et lokalt blad med fokus på dybde og refleksion, der hvor de er i deres hverdag. Siden jeg er blevet formand for kommunikationsudvalget, har jeg haft lyst til at lave mere nærværende og dyb kommunikation, da jeg selv mærker kristendommen har meget at byde på –  i det moderne menneskes eget hjem. Jeg er selv ung og har en travl kalender, og ved at kirken har meget at byde på – også i det skrevne ord. Så jeg glæder mig meget til vores nye magasin, som kommer til at byde på virkelig meget stof til eftertanke og plads til tro. 

Vi har i mange år været rigtig glade for samarbejdet med Bellahøj og det kirkeblad vi har haft, men menighedsrådet følte det var tid til at lave et kirkeblad med et øget fokus på artikler og historier der er forankret lokalt og giver refleksion til hverdagen. Både når livet skal fejres og når livet er svært, slutter Line Bram Pedersen.

Tidligere har kirkebladet fungeret som en slags arrangementskalender, den del vil ikke være at finde i det nye magasin. Til gengæld fremstilles et lille kalenderblad, som udkommer hver 2. måned og supplerer med en ½ sides annonce i lokalavisen, så folk i Brønshøj har god mulighed for at følge med i kirkens liv. Kalenderbladet vil være at finde på Kirkekontoret, kirken og på Biblioteket. Det nye kirkemagasin er stadig kun på arbejdsbordet og forventes først at udkomme til efteråret/vinteren.

Charlotte Maria Rasmussen, Kirke- & Kulturmedarbejder Brønshøj Kirke