Fællessang i Brønshøj Sognehus

Fællessangen blomstrer i Danmark. I skoler, på arbejdspladser, i kirker, på fodboldstadion og til famliefester synges der i stigende grad. Mange oplever glæden og det helt særlige fællesskab netop det at synge sammen giver. Det handler ikke om at synge smukt, men om at synge og gøre det sammen.

Derfor åbner Brønshøj Sognehus, Brønshøj Kirkevej 4D dørene op 3 tirsdage kl. 17.00 – 18.30 henover sommeren med mulighed for at deltage i fællessang i Sognehuset 

 Bodil Heister

Tirsdag 25. juni kommer musiker og sangskriver Bodil Heister og foreslår sange og begrunder sit valg. Hun er kendt fra bla. musikken til flere af DR´s julekalendre, og er en dygtig fortæller og formidler af sang og musik.

I juli måned den 23. juli er temaet ”Ønsker fra deltagerne”. Der er mulighed for at alle på forhånd kan fremsende deres ønsker fra Højskolesangbogen og gerne med en begrundelse til organist Bente Kiil Toftegaard på adressen: bkt@bronshojkirke.dk senest 20 juli.

 Klaus Bundgård Povlsen

Tirsdag 20. august er gæsten journalist og tv-vært Klaus Bundgård Povlsen. Han er bla. kendt som vært på DR-nyhederne. Denne dag vil han ikke komme med de sidste nyheder, men vil foreslå og fortælle om sine yndlingssange, som gennem livet har betydet noget for ham.

 Der venter tre inspirerende fællessangs arrangementer, som alle har mulighed for at deltage i, også dem der er på vej hjem fra arbejde.