Husum- og Husumvold Kirke i perioden 8. juli - 6. august

Grundet sommerferietiden bringer vi her Husum- og Husumvold kirkers aktivitets plan en måned frem !

Husum Kirke meddeler:

Torsdag d. 9/7 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

 Fredag d. 10/7 kl. 10-12: Café SAMMEN – Husum Kirke har åbnet stille og roligt i Café SAMMEN igen. Tilmelding er nødvendig af hensyn til antal og tilgængelige kvadratmeter. I sidder i udgangspunktet udenfor med god afstand, hvor der serveres lidt koldt at drikke og lidt snacks.

Du kan tilmelde dig ved at ringe eller skrive til Maria på 21181304.

Søndag d. 12/7 kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Frederik Teglberg Damm. Vi skal blive ved med at passe på hinanden, og derfor foregår højmessen i Husum Kirke også efter sundhedsmyndighedernes anvisninger.

 Torsdag d. 16/7 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Søndag d. 19/7 kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Vi skal blive ved med at passe på hinanden, og derfor foregår højmessen i Husum Kirke også efter sundhedsmyndighedernes anvisninger.

Tirsdag d. 21/7 kl. 19: Aftensang – Nyd en rolig stund med aftensang i Husum Kirke. Kirkens præster leder på skift aftensangen, der bygges op over et tema, for eksempel et billede, en salme, en bibeltekst eller et enkelt ord. Denne tirsdag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Torsdag d. 23/7 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Der er morgenandagt i Husum Kirke ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Søndag d. 26/7 kl. 10.30: Højmesse i Husum Kirke ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Torsdag d. 30/7 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Denne torsdags morgenandagt i Husum Kirke er ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Fredag d. 31/7 kl. 10-12: Café SAMMEN er åben i Husum Kirke. Tilmelding er nødvendig af hensyn til antal og tilgængelige kvadratmeter. I sidder i udgangspunktet udenfor med god afstand, hvor der serveres lidt koldt at drikke og lidt snacks.

Du kan tilmelde dig ved at ringe eller skrive til Maria på 21181304.

Søndag d. 2/8 kl. 10.30: Højmessen i Husum Kirke er denne søndag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Tirsdag d. 4/8 kl. 19: Tid til ro og eftertænksomhed i Husum Kirke – Nyd en rolig stund med aftensang og andagt. Kirkens præster leder på skift aftensangen, der bygges op over et tema, for eksempel et billede, en salme, en bibeltekst eller et enkelt ord. Denne tirsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Onsdag d. 5/8 kl. 10: Ud & Se med Husum Kirke – I Husum Kirke kan du tage med Onsdagtræffet på en udflugt, der kan nås til fods eller med offentlig transport. Husk penge til billetten, madpakke og vand til turen. Mød op og se, hvor turen går hen.

Torsdag d. 6/8 kl. 9: SAMMEN om morgenandagt og sang – torsdagens morgenandagt i Husum Kirke er ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

 

Husumvold Kirke meddeler: 

Søndag d. 12/7 kl. 10.00: Højmesse 5. søndag efter trinitatis ved sognepræst Stig Boel. For at blive ved med at passe på hinanden, er der i kirken plads til 20 på kirkebænken, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer gudstjenesten på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Reserveres alle stole til den første højmesse, inviteres der til endnu en gudstjeneste kl. 10.45. Og reserveres alle stole i løbet af weekenden, åbnes tilmeldingen lørdag kl. 18 og søndag kl. 8.30.

Søndag d. 19/7 kl. 10.00: Højmesse 6. søndag efter trinitatis ved sognepræst Mette Basbøll. For at blive ved med at passe på hinanden, er der i kirken plads til 20 på kirkebænken, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer gudstjenesten på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Reserveres alle stole til den første højmesse, inviteres der til endnu en gudstjeneste kl. 10.45. Og reserveres alle stole i løbet af weekenden, åbnes tilmeldingen lørdag kl. 18 og søndag kl. 8.30.

Søndag d. 26/7 kl. 10.00: Højmesse 7. søndag efter trinitatis ved sognepræst Frederik Teglberg Damm. For at blive ved med at passe på hinanden, er der i kirken plads til 20 på kirkebænken, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer gudstjenesten på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Reserveres alle stole til den første højmesse, inviteres der til endnu en gudstjeneste kl. 10.45. Og reserveres alle stole i løbet af weekenden, åbnes tilmeldingen lørdag kl. 18 og søndag kl. 8.30.

Søndag d. 2/8 kl. 10.00: Højmesse 8. søndag efter trinitatis ved sognepræst Line Bjørn Hansen. For at blive ved med at passe på hinanden, er der i kirken plads til 20 på kirkebænken, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer gudstjenesten på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Reserveres alle stole til den første højmesse, inviteres der til endnu en gudstjeneste kl. 10.45. Og reserveres alle stole i løbet af weekenden, åbnes tilmeldingen lørdag kl. 18 og søndag kl. 8.30.

Fredag d. 7/8 kl. 14-16: Andagt og Fredagsmøde / Foredrag og fællessang – En bibelhistorie, en Danmarkshistorie, en H.C. Andersen-historie og en løgnehistorie! Denne fredag kan I se frem til et glædeligt gensyn med seniorpræst ved Sankt Lukas Stiftelsen Jakob Rønnow. Han er en medrivende og underholdende fortæller, der denne gang besøger os med en bibelhistorie, en Danmarkshistorie, en H.C. Andersen-historie og en løgnehistorie!

Husumvold Kirkes fredagsmøder er hyggeligt samvær krydret med foredrag, fællessang og musik. Eftermiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet ved en af kirkens sognepræster. Denne fredag ved sognepræst Lise Mortensen.

For at vi kan blive ved med at passe på hinanden, er der begrænset antal pladser til andagt og Fredagsmøde, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Kaffe/te og brød koster 10 kr.