Husum - Husumvold Kirker den 23. september - 1. oktober

Husum Kirke meddeler:

Torsdag d. 24/9 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Torsdag d. 24/9 kl. 17: Gud & Gaffel / At blive væk – det fortabte får. Den sidste torsdag i måneden kl. 17 inviterer Bettina Birk Jensen sammen med Christina Schimmell Rindorf til gudstjeneste i børnehøjde.

Efter gudstjenesten er der fællesspisning. Så kan børnene nå at lege, de voksne kan få sig en snak – og I slipper for at lave aftensmad.

Denne måneds Gud & Gaffel handler om at blive væk – og om det fortabte får.

Fredag d. 25/9 kl. 10-12: Café SAMMEN er åben i Husum Kirke. Tilmelding er nødvendig af hensyn til antal og tilgængelige kvadratmeter. I sidder i udgangspunktet udenfor med god afstand, hvor der serveres lidt koldt at drikke og lidt snacks. Du kan tilmelde dig ved at ringe eller skrive til Maria på 2118 1304.

Søndag d. 27/9 kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Søndag d. 27/9 kl. 16: Koncert / Duruflé Komplet. Prismodtager, komponist og organist ved St. Mortens Kirke i Randers Christian Præstholm spiller ved denne koncert samtlige Maurice Duruflés orgelværker.

Duruflé er blevet kaldt den sidste impressionist, og hans musik er iørefaldende, dybt seriøs og vidtspændende, lyrisk og dramatisk – med skønhed i hver detalje. Fri entré.

Torsdag d. 1/10 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

EN MUSIKALSK RUMREJSE

efterårssjov for sangglade børn med hang til eventyr på Husum Kirkes børnekordag

Mandag den 12. oktober kl. 9.30-15.30

Der er noget at glæde sig til for sangglade børn med hang til gode historier – de skal hele vejen ud i rummet og møde pirater, prinsesser, drager og meget meget mere.

Igen i år er det Christina Schimmell Rindorf og Kirsten Thorup, der inviterer til en hel børnekordag i Husum Kirke. Her kan 0.-5. klassebørn synge sammen, lære nye sange og møde nye venner. Dagen afsluttes med koncert kl. 15, hvor familien kan opleve det, børnene har arbejdet på hele dagen. I disse coronatider bliver der plads til højst to familiemedlemmer pr. barn.

Der er 15 pladser, og tilmeldingsfrist er den 5. oktober. Tilmeld på www.husumkirke.dk

Deltagelse er gratis og inklusiv forplejning.

I kirken passes der selvfølgelig på hinanden og corona-retningslinjerne overholdes. Der holdes 1 meters afstand mellem hinanden, 2 meter ved sang. Der er stadig fokus på håndhygiejne og hoste i albuen, og har du symptomer på COVID-19, bør du blive derhjemme.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Fredag d. 25/9 kl. 14-16: Andagt og Fredagsmøde / Om Sibelius. Husumvold Kirkes sanger, Lau Frederiksen, fortsætter sommerens fortælling om Finlands nationalkomponist Jean Sibelius. I skal høre om hans tonedigte, der hentede inspiration fra Kalevala, gamle heltesagn om det finske folks kampe og søgen efter velstand og lykke.

Og om komponistens specielle venskab med baron Axel Carpelan, der med en hel særlig indsigt rådgav Sibelius om, hvad han skulle komponere som det næste. Organist Eva Maria Jensen vil sammen med Lau fremføre et udpluk af komponistens sange.

Husumvold Kirkes fredagsmøder er hyggeligt samvær krydret med foredrag, fællessang og musik. Eftermiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet ved en af kirkens sognepræster. Denne fredag ved sognepræst Stig Boel.

For at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer gudstjenesten på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Søndag d. 27/9 kl. 10.00: Jazzhøjmesse. Salmerne får nye arrangementer og akkompagneres af en jazzkvartet, mens præludium, motet og postludium byttes ud med ægte jazznumre eller jazzarrangementer, når Husumvold Kirke igen inviterer til jazzhøjmesse. Det giver nye dimensioner til gudstjenesten og indhyller kirkerummet i en eftertænksom og unik stemning.

Det er som altid Pernille Mejer, der synger og arrangerer. Med sig har hun et hold af dygtige jazzmusikere: Rolf Thofte – Trompet, Marie Buch Hoyer – Klaver og Jakob Roland – kontrabas.

Højmessen er ved sognepræst Stig Boel.

Gudstjenester i Husumvold Kirke er fortsat med tilmelding, så I kan mødes om gudstjeneste med salmesang og rette afstand. I tilmelder på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.