Husum - Husumvold Kirker den 24. juni - 2. juli

Husum Kirke meddeler:

Torsdag d. 25/6 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Torsdag d. 25/6 kl. 17: Gud & Grill / børnegudstjeneste / EN HEMMELIGHED.

Sognepræst Bettina Birk Jensen holder sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf gudstjeneste på børnenes præmisser med fortælling og leg. ALLE er velkomne!

Efter børnegudstjenesten er der fællesspisning på kirkepladsen. Alt sker selvfølgelig i henhold til sundhedsmyndighedernes anvisninger.

Fredag d. 26/6 kl. 10-12: Café SAMMEN – Vi har åbnet stille og roligt i Café Sammen igen. Tilmelding er nødvendig af hensyn til antal og tilgængelige kvadratmeter. Vi sidder i udgangspunktet udenfor med god afstand, hvor der serveres lidt koldt at drikke og lidt snacks.

Du kan tilmelde dig ved at ringe eller skrive til Maria på 21181304.

Søndag d. 28/6 kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Frederik Teglberg Damm. Vi skal blive ved med at passe på hinanden, og derfor foregår højmessen i Husum Kirke også efter sundhedsmyndighedernes anvisninger.

Søndag d. 21/6 kl. 16: Koncert / Husum Kirkes Motetkor synger a capella. Vi ser dem ikke så tit – oftest befinder de fem sangere sig på pulpituret oppe ved orglet under gudstjenesterne, eller senest på kirkens videoudgaver af gudstjenester og andagter, mens kirkedøren var lukket. Men denne søndag kan man både se og høre dem, når de til koncerten synger a capella – og fylder kirkerummet med deres unge smukke stemmer. Fri entré. Der er plads til 50 personer – sådan passer vi på hinanden.

Torsdag d. 2/7 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Fredag d. 26/6 kl. 14-16: Andagt og Fredagsmøde – De asociale: KZ-lejrenes glemte danskere. Et foredrag ved journalist og forfatter Tim Panduro. Historien om de asociale har i mange år været et glemt stykke danmarkshistorie.

Denne fredag skal I høre Tim fortælle – både om enkeltskæbner og om de store linjer, der formede de asociale og vanekriminelles skæbne før besættelsen, under nazisternes herredømme og efter befrielsen, hvor Danmark ikke var parat til at se dem som ofre for nazisternes overgreb. Som gråzoneeksistenser i en tid, der kaldte på helte og skurkeberetninger faldt de uden for både den officielle historiefortælling og det gode selskab.

Eftermiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet ved sognepræst Stig Boel.

Vi skal stadig passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi kan derfor ikke have plads til alle på én gang, så husk tilmelding på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Det er gratis. Kaffe, te og snack koster 10 kr.

Søndag d. 28/6 kl. 10.00: Højmesse 3. søndag efter trinitatis ved sognepræst Stig Boel. For at blive ved med at passe på hinanden, er der i kirken plads til 20 på kirkebænken, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer gudstjenesten på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Reserveres alle stole til den første højmesse, inviteres der til endnu en gudstjeneste kl. 10.45.