Husum- og Husumvold Kirke den 3.-11. februar

Husum Kirke meddeler:

                                                      

I Husum Kirke følges selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for forsamling, areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden.

ÅBEN KIRKE Husum Kirke holder også kirkerummet ekstra åbent i den kommende periode – til bøn, lystænding, fred og ro, og måske til organisten, der øver. På udvalgte hverdage kl. 14-17. Se mere på www.husumkirke.dk

HAR DU SET DET? Fortælle-vinduet i Husum Kirkes anneks! Det begyndte med det nyfødte jesusbarn. Snart er der gået 12 år, og den hellige familie er vendt tilbage fra Egypten. Nu sidder den unge Jesus så i templet og minsandten, om han ikke underviser. Læg gåturen den vej forbi og følg med i Husum Kirkes vinduesfortællinger!

HVAD GØR CORONA VED DIG? Giv dine tanker, bønner, bekymringer, sorger, glæder og frustrationer videre; knyt dem til fiskenettet, der hænger på Husum Kirkes anneks.

                                                 

NYT LIV i brugte computere og telefoner – nye muligheder for udsatte børn, unge og familier.

Når man har en presset økonomi og ikke har en computer til rådighed, er det vanskeligt at skulle deltage i onlineundervisning, skrive jobansøgninger, læse breve fra det offentlige med mere. Især i denne corona-tid, hvor også bibliotekerne holder lukket, er det udfordrende, da biblioteket normalt er et sted, hvor man kan få adgang til en computer.

Husum Sogns Menighedspleje starter projektet “Nyt liv i brugte computere og telefoner – nye muligheder for udsatte børn, unge og familier”. I kirken tager de imod brugte, men funktionelle, bærbare computere og smartphones. Og sørger for, at de bliver formateret/renset for alt gammelt indhold af et professionelt firma, før de får en ny ejer.

Ligger du inde med en bærbar computer eller smartphone, som du gerne vil donere til projektet, så kontakt Maria på maria.husumkirke@gmail.com / 2118 1304

Projektet er gjort muligt med støtte fra Samvirkende Menighedsplejers Innovative Diakonale Fond!

 

Har du brug for at tale med en af Husum Kirkes præster, så kan du kan ringe, sms’e og maile:

BETTINA BIRK JENSEN / 30 35 35 97 / BBJE@KM.DK

FREDERIK TEGLBERG DAMM / 21 24 67 54 / FTD@KM.DK

IBEN HORNSHØJ SØRENSEN / 51 27 47 84 / IBKS@KM.DK

 

Torsdag d. 4/2 kl. 9: Vær sammen om en stemningsfuld morgenandagt i Husum Kirke denne uge ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Søndag d. 7/2 kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

 

Torsdag d. 11/2 kl. 9: Vær sammen om en stemningsfuld morgenandagt i Husum Kirke ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

 

FOR NYT – OG FOR ÆNDRINGER, HOLD ØJE MED WWW.HUSUMKIRKE.DK, INSTAGRAM, FACEBOOK, OPSLAG VED KIRKEN, KIRKENS NYHEDSBREVE OG AVISEN HER.

 

Husumvold Kirke meddeler:

                                                 

Husumvold Kirke er ÅBEN, og følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer for forsamling, areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden

                                                           

FOR NYT – OG FOR ÆNDRINGER, HOLD ØJE MED WWW.HUSUMVOLDKIRKE.DK, FACEBOOK, INSTAGRAM, NYHEDSBREVE, OPSLAG VED KIRKEN OG AVISEN HER.

Hvis du har brug for at tale med en kirkens præster, så kan du kontakte dem på mail eller mobil:

LINE BJØRN HANSEN / 61 20 18 98 / LBH@KM.DK

FREDERIK TEGLBERG DAMM / 21 24 67 54 / FTD@KM.DK

STIG BOEL / 24 42 03 95 / SBO@KM.DK

LISE MORTENSEN / 38 74 66 00 / LIMO@KM.DK

                                                             

 Søndag d. 7/2 kl. 10: Højmesse denne søndag er ved sognepræst Line Bjørn Hansen. Husk tilmelding på www.husumvoldkirke.dk