Husum- og Husumvold Kirker har atter åbent !

Husum Kirke / KIRKEN ER ÅBEN

Foto: Folkekirken.dk

Torsdag d. 28/5 kl. 9: Morgensang – I Husum Kirke glæder de sig til igen at starte torsdagen med fælles morgensang og andagt. Denne torsdag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Torsdag d. 28/5 kl. 17: Gud & Gaffel – Sognepræst Bettina Birk Jensen holder sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf gudstjeneste på børnenes præmisser med fortælling og leg. Denne torsdag over temaet “LUFT”.

Den første Gud & Gaffel efter åbningen af kirken bliver uden fællesspisning. I Husum Kirke glæder de sig til igen at kunne invitere på spaghetti og kødsovs efter gudstjenesten. Men lige nu skal vi passe ekstra godt på hinanden, så aftensmaden må nydes derhjemme. ALLE er velkomne!

Søndag d. 31/5 kl. 10.30: Højmesse PINSEDAG ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Mandag d. 1/6 kl. 10.30: Højmesse 2. PINSEDAG ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Kom med på en gåtur eller få en kop kaffe og en snak i solen ved Husum Kirke. Der er plads til 4 deltagere på en gåtur og til 9 deltagere til en udendørs snak. Dag og tidspunkt vil afhænge af vejrudsigten. På gåture deltager sognepræst, Iben Hornshøj Sørensen. Kontakt Maria på telefon 21 18 13 04 for tilmelding eller mere info.

 

Husumvold Kirke / SAMMEN

 Fredag d. 29/5 kl. 14-16: Andagt og fredagsmøde. I Husumvold Kirke glæder de sig til at inviteres indenfor til andagt og fredagsmøde. For at blive ved med at passe på hinanden, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer andagt og Fredagsmøde på på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Der vil være kaffe og brød, som koster 10 kr. For mere information om dagens foredrag se www.husumvoldkirke.dk, Facebook og Instagram.

Søndag d. 31/5 kl. 10.00: Højmesse PINSEDAG ved sognepræst Stig Boel. I Husumvold Kirke glæder de sig over igen at kunne fejre gudstjeneste sammen. For at blive ved med at passe på hinanden, er der i kirken plads til 20 på kirkebænken, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer gudstjenesten på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Reserveres alle stole til den første højmesse, inviteres der til endnu en gudstjeneste kl. 10.40.

Mandag d. 1/6 kl. 10.00: Højmesse 2. PINSEDAG ved sognepræst Stig Boel. For at blive ved med at passe på hinanden, er der i kirken plads til 20 på kirkebænken, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer gudstjenesten på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Reserveres alle stole til den første højmesse, inviteres der til endnu en gudstjeneste kl. 10.40.