Husum- og Husumvold Kirke i perioden 26. august - 3. september

Husum Kirke meddeler:

Torsdag d. 27/8 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Torsdag d. 27/8 kl. 17: AT VÆRE MODIG – Daniel i løvekulen. Gud & Gaffel / børnegudstjeneste og fællesspisning. Den sidste torsdag i måneden kl. 17 inviterer Bettina Birk Jensen sammen med Christina Schimmell Rindorf til gudstjeneste i børnehøjde. Efter gudstjenesten er der fællesspisning. Så kan børnene nå at lege, de voksne kan få sig en snak – og I slipper for at lave aftensmad.

Fredag d. 28/8 kl. 10-12: Café SAMMEN er åben i Husum Kirke. Tilmelding er nødvendig af hensyn til antal og tilgængelige kvadratmeter.

I sidder i udgangspunktet udenfor med god afstand, hvor der serveres lidt koldt at drikke og lidt snacks. Du kan tilmelde dig ved at ringe eller skrive til Maria på 2118 1304.

Søndag d. 30/8 kl. 10.30: Søndagens højmesse er ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

 Tirsdag 1/9 kl. 19: Aftensang – kom til aftensang med andagt ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Her er tid til ro og eftertænksomhed.

Onsdag 2/9 kl. 14-16: VALGET: Forening eller splittelse? Om Aabenraamænd og Flensborgmænd … og så Dannevirkefolkene … Historien om folkeafstemningen og genforeningen i 1920. Husum Kirkes Onsdagstræf inviterer på foredrag om Genforeningen ved foredragsholder Kim Bjerringaard, der ved flere lejligheder og med stor viden og engagement har formidlet historiske emner i Husum Kirke.

Husum Kirkes Onsdagstræf er fællesskab, gode snakke, sang og foredrag.

Torsdag d. 3/9 kl. 9: SAMMEN om morgenandagt og sang – torsdagens morgenandagt i Husum Kirke er ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Torsdag d. 3/9 kl. 19: KONCERT / Strålende originalt. Sammen med Ensemble Amadeus spiller pianisten Morten Mogensen på originalt hammerklaver – forgængeren for det moderne klaver – to klaverkoncerter; én af Haydn og én af Mozart.

                             

Derudover spiller ensemblet også et Divertimento af Mozart. Fri entré for op til 50 personer.

Og så har der sneget sig en fejl ind i vores annoncering i sidste uges Brønshøj-Husum avis af Valgforsamlingen i Husum Kirke den 15. september kl. 19.30. Hjemmesiden er selvfølgelig husumkirke.dk og ikke www.husumvoldkirke.dk – som der står i annoncen.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag d. 26/8 kl. 16.30-17.30: Musik, fællesskab og nye venner / Husum & Husumvold Kirkers Spirekor starter sæsonen op i Husumvold Kirke.

                                                   

Husumvold og Husum Kirkers fælles korskole har kor for børn fra 0. til 9. klasse, der har lyst til at synge. Korene, der ledes af Christina Schimmell Rindorf, er gratis at være med i og uden optagelsesprøve. Det er glæden ved sangen og musikken, der er i centrum. Korene optræder ved forskellige lejligheder i kirkerne og i byen.

Der optages løbende nye børn. Tilmelding til Spirekoret kan ske på www.husumvoldkirke.dk og www.husumkirke.dk

Spirekor (0.-1. klasse) / onsdage kl. 16.30-17.30 i Husumvold Kirke

Børnekor (2.-4. klasse) / mandage kl. 16.00-17.00 i Husum Kirke

Juniorkor (5.-9. klasse) / mandage kl. 17.15-18.15 i Husum Kirke

Fredag d. 28/8 kl. 9.30 og kl. 10.30: Babysalmesang og nærvær i Husumvold Kirke – du og din baby kan stadig nå med på et af Husumvold Kirkes to gratis babysalmesangshold, der starter fredag d. 28/8. Holdene løber over ni fredage (efterårsferie i uge 42) og rundes af med babysalmesangsafslutning lørdag d. 7. november. På hvert hold er der plads til seks babyer og seks voksne.

Christina Schimmell Rindorf, der også leder vores børnekor og børnehavekor, er babysalmesangsinstruktør. Det er musik og nærvær til dig og din baby i alderen 0-9 måneder. Baby stimuleres med sang, musik og bevægelse – og sammen bliver I fortrolige med salmer og sange, som er fine at synge sammen. Tilmelding sker på www.husumvoldkirke.dk

Søndag d. 30/8 kl. 10.00: Højmesse 12. søndag efter trinitatis ved sognepræst Lise Mortensen. For at blive ved med at passe på hinanden, er der i kirken plads til 32 på kirkebænken, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer gudstjenesten på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.