Husum- og Husumvold Kirker 14.–22. oktober

Husum Kirke meddeler:

Torsdag d. 15/10 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Søndag d. 18/10 kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Tirsdag d. 20/10 kl. 17 / 17.30: TILLID / Aftengudstjeneste kl. 17 med efterfølgende spisefællesskab kl. 17.30 i Husum Kirke.

TILLID er nøgleordet, når Husum Kirke inviterer alle voksne, som kunne tænke sig at blive en del af et fællesskab omkring meningsfulde snakke og god mad til aftengudstjeneste og spisefællesskab. Du er velkommen til kun at komme til aftengudstjeneste eller til spisefællesskab – og kan selvfølgelig også deltage i begge.

Gudstjenesten klokken 17 i kirkerummet er ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen og kræver ikke tilmelding. Spisefællesskabet er klokken 17:30 og kræver tilmelding på www.husumkirke.dk eller til Maria Sandborg på telefon 21 18 13 04.

Prisen for spisning er 40 kr. for et lækkert måltid mad + en vand/sodavand og kaffe/kage. Det foretrækkes, at der betales på dagen via MobilePay, men alternativt kan der betales kontant.

I Husum Kirke følges myndighedernes Covid-19-retningslinjer, og der vil derfor være et begrænset antal pladser til spisning. Der vil blive sørget for god afstand, hygiejne m.m. Er du syg, så meld afbud og bliv hjemme.

Onsdag d. 21/10 kl. 10-11.30: LITTERATUREN, FILOSOFIEN OG POESIEN / læsekreds i Husum Kirke. Så er der igen lejlighed til, at du kan fordybe dig i litteratur, filosofi og poesi sammen med andre i Husum Kirkes anneks. Værket, der skal læses, kan lånes på biblioteket som bog, lydbog og ebog (E-reolen).

 

Det er ”Håb / Tænkepauser” af Bertel Nygaard. (Tænkepauser, Aarhus Universitetsforlag). Tænkepauser er en meget rost bogserie, hvor kloge hoveder udforsker et kendt begreb. Det er sognepræst Iben Hornshøj Sørensen, der faciliterer læsekredsen. Deltagelse er gratis, og ingen tilmelding nødvendig.

Onsdag d. 21/10 kl. 18.30: Menighedsrådsmøde i Husum Kirke.

Torsdag d. 22/10 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Torsdag d. 22/10 kl. 19: KONCERT / Lys og mørke – på vej mod Allehelgen med Vokalgruppen Kolorit under ledelse af dirigent Niels Græsholm.

Oplev musik med nordisk folketone og visetradition samt korets speciale; kormusik fra latinamerika. Jordelivets afmålthed og dets afslutning og dets dyrebarhed og glæde er sat i toner af bl.a. David Wikander, Olle Adolphson, Peteco Carabajal og Eduar- do Ferraudi. Fri entré, men i disse coronatider begrænset antal pladser.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Torsdag den 15/10 kl. 18.30: Torsdage med kirkebio i Husumvold Kirke / Lady Bird. Se film i din kirke – det er gratis, og efter filmen er der lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk. Sognepræst Stig Boel lægger op til filmen.

Denne torsdag aften starter med en kort andagt i kirkerummet, hvorefter kirkebio viser Lady Bird af instruktøren Greta Gerwig (2017). Christine ”Lady Bird” McPherson kæmper imod – men er på så mange måder ligesom sin kærlige, påståelige og viljestærke mor, en sygeplejerske, der utrætteligt arbejder for at holde familien oven vande, da Lady Birds far mister sit job. Filmen giver et rørende indblik i de relationer, der former os, de idéer, der definerer os, og det sted, vi kalder for hjem.

Øl og vand koster 10 kr. Husk at tilmelde, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. I tilmelder på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Søndag d. 18/10 kl. 10.00: Højmesse 19. søndag efter trinitatis er ved sognepræst Line Bjørn Hansen. Gudstjenester i Husumvold Kirke er fortsat med tilmelding, så I kan mødes om gudstjeneste med salmesang og rette afstand. I tilmelder på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Tirsdag d. 20/10 kl. 17: Gudstjeneste om MOD / Et af kirkens konfirmandhold kaster sig ud i at holde gudstjeneste sammen med sognepræst Line Bjørn Hansen.

Temaet er MOD. Kom og se, hvad der sker! Husk at tilmelde, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. I tilmelder på www.husumvoldkirke.dk.

For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Movement – Gudstjeneste om mod i Husumvold Kirke – Foto: Pixabay