Husum- og Husumvold Kirker den 10. - 17. september

Husum Kirke meddeler:

Torsdag d. 10/9 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Fredag d. 11/9 kl. 10-12: Café SAMMEN er åben i Husum Kirke. Tilmelding er nødvendig af hensyn til antal og tilgængelige kvadratmeter. I sidder i udgangspunktet udenfor med god afstand, hvor der serveres lidt koldt at drikke og lidt snacks. Du kan tilmelde dig ved at ringe eller skrive til Maria på 2118 1304.

Søndag d. 13/9 kl. 10.30: Søndagens højmesse er ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Tirsdag d. 15/9 kl. 19: Aftensang og andagt i Husum Kirke. Nyd en rolig stund med tid til fordybelse. Denne tirsdag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Tirsdag d. 15/9 kl. 19.30: Menighedsrådsvalg 2020 / På valgforsamlingen efter aftensangen afholdes valget til menighedsrådet i Husum Sogn. Her sættes altså det hold, der skal udstikke kursen for din sognekirke de kommende fire år. Måske det var noget for dig? Opstilling og valg af kandidater foregår på mødet, kandidaterne præsenterer sig, og der er mulighed for debat.

Valget sker ved skriftlig afstemning. Alle fremmødte folkekirkemedlemmer over 18 år fra sognet kan deltage, stille op og stemme.

Torsdag d. 17/9 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

 

Husumvold Kirke meddeler:

 

Tirsdag d. 8/9 kl. 17: Spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke. Sognepræst Frederik Teglberg Damm inviterer til spaghettigudstjeneste sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf. Det er kirke, kristendom og bibelhistorier fortalt i børnehøjde.

Gudstjenesten varer ca. en halv time, og bagefter er der fællesspisning. Det er gratis, men husk tilmelding på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Søndag d. 13/9 kl. 10.00: Højmesse 14. søndag efter trinitatis ved sognepræst Lise Mortensen. For at blive ved med at passe på hinanden, er der i kirken plads til 32 på kirkebænken, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer gudstjenesten på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Søndag d. 13/9 kl. 16.00: Ord & Musik fra den rytmiske scene / Øresund Triplettes i Husumvold Kirke

Som noget helt nyt inviterer Husum og Husumvold Kirkers fælles koncertrække Ord & Musik på en koncertfortælling fra den rytmiske scene søndag den 13. september kl. 16 i Husumvold Kirke.

 

Ord & Musik er de to kirkers fælles koncertrække, hvor ord og toner udforskes på forskellig vis – og altså nu også med koncerter fra den rytmiske scene. Ord & Musik fra den rytmiske scene sættes i gang af den dansk/svenske vokaljazztrio Øresund Triplettes, som i ord og toner vil invitere jer ind i vokaljazzens verden og den specielle besætning med 3 sangstemmer og en kontrabas.

Trioen er inspireret af swing og boogie-woogietiden i USA og særligt gruppen The Andrews Sisters, som bl.a. blev kendte ved at optræde for tropperne under Anden Verdenskrig. Med respekt for traditionen har Øresund Triplettes videreudviklet stilen til sit eget udtryk, der forholder sig reflekteret til musikken og dens rolle – både nu og dengang. Kom og hør hvordan et musikalsk projekt, der startede som en fascination af en charmerende musikstil, har udviklet sig til et brændende vigtigt og aktuelt budskab om krig og fred.

Øresund Triplettes er Stina Andersdotter (SE): vokal og kontrabas, Pernille Mejer (DK): vokal, Anna Petersson (SE): vokal.

Velkommen til en både tankevækkende og råswingende oplevelse til Ord & Musik i Husumvold Kirke. Der er fri entré, men tilmelding skal ske via www.husumvoldkirke.dk

LiveFOTO: Kristina Ahm

Tirsdag d. 15/9 kl. 19.00: Menighedsrådsvalg 2020 i Husumvold Kirke / på aftenens valgforsamling vælges det nye menighedsråd i Husumvold Sogn. Har du lyst til at være med til at præge livet i din sognekirke, så har du her muligheden for at gøre din stemme gældende – og for at stille op til valg og komme med i menighedsrådet de kommende fire år.

Opstilling og valg af kandidater foregår til valgforsamlingen. Kandidaterne præsenterer sig, og der er mulighed for debat. Valget sker ved skriftlig afstemning. Alle fremmødte folkekirkemedlemmer over 18 år fra sognet kan deltage, stille op og stemme.