Husum- og Husumvold Kirker den 10. - 18. juni

Husum Kirke / 10. juni-18. juni

Torsdag d. 11/6 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke.

Denne torsdag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Søndag d. 14/6 kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Vi skal blive ved med at passe på hinanden, og derfor foregår højmessen i Husum Kirke også efter sundhedsmyndighedernes anvisninger.

Torsdag d. 18/6 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Kom med på en gåtur eller få en kop kaffe og en snak i solen ved Husum Kirke. Der er plads til 4 deltagere på en gåtur og til 9 deltagere til en udendørs snak. Dag og tidspunkt vil afhænge af vejrudsigten. På gåture deltager sognepræst, Iben Hornshøj Sørensen. Kontakt Maria på telefon 21 18 13 04 for tilmelding eller mere info.

Husumvold Kirke / SAMMEN

Fredag d. 12/6 kl. 14-16: Andagt ved sognepræst Lise Mortensen og Fredagsmøde / om Sibelius og Finlands fødsel som selvstændig nation, ved Lau Frederiksen. I Husumvold Kirke glæder de sig til igen at invitere indenfor til andagt og fredagsmøde.

For at blive ved med at passe på hinanden, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer andagt og Fredagsmøde på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Der vil være kaffe og brød, som koster 10 kr.

Søndag d. 14/6 kl. 10.00: Højmesse 1. søndag efter trinitatis ved sognepræst Stig Boel. For at blive ved med at passe på hinanden, er der i kirken plads til 20 på kirkebænken, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer gudstjenesten på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Reserveres alle stole til den første højmesse, inviteres der til endnu en gudstjeneste kl. 10.45.

Tirsdag d. 16/6 kl. 17.00: Spaghettigudstjeneste med sommergrill – Sognepræst Frederik Teglberg Damm inviterer til spaghettigudstjeneste sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf.

Det er kirke, kristendom og bibelhistorier fortalt, så børnene kan forstå det. Gudstjenesten varer ca. en halv time, og bagefter er der fællesspisning. Denne gang er der grill på menuen.

Vi skal stadig passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi kan derfor ikke have plads til alle på én gang, så husk tilmelding på www.husumvoldkirke.dk. Det er gratis. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.