Husum og Husumvold Kirker den 11.-19. juni

Husum Kirke meddeler:

Torsdag d. 13. juni kl. 9-10: Morgensang og andagt. I Husum Kirke er der fællessang, andagt, kaffe og morgenbrød om torsdagen. Der er morgensang hele sommeren, og alle er velkomne! Kirkens sognepræster skiftes til at lede morgensangen. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Søndag d. 16. juni kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Bliv endelig til kaffe og hygge i mødesalen bagefter.

Tirsdag d. 18. juni kl. 19: Aftengudstjeneste ud af huset – på Herrens Veje til Stenløse Kirke. DRs dramaserie Herrens Veje er optaget i og omkring Stenløse Kirke – en smuk kirke fra 1100-tallet, rigt udstyret med træskærerarbejder. Grib chancen for et besøg i kirken, hvor sognepræst i Stenløse-Veksø Pastorat Stine-Helene Riedel viser rundt, og sognepræst Bettina Birk Jensen holder en kort gudstjeneste. Der rundes af med en kop kaffe.Der er fælles afgang med bus fra Husum Kirke præcis klokken 19. Bussen er retur senest kl. 22. Handikaptransport er mulig ved forudgående henvendelse til kirkekontoret.

Klods-Hans – et musikalsk eventyr. Kom og syng med på et musikalsk eventyr! Der er børnekordag i Husum Kirke mandag den 1. juli kl. 9.30-15.30 for kommende 0.-5. klassesbørn. Der vil være frokost til børnene, og dagen afsluttes med koncert kl. 15, hvor familien kan opleve det, børnene har arbejdet på hele dagen.

Tilmeldingen ER åben på www.husumkirke.dk. Tilmelding lukker igen d. 24. juni – eller når pladserne er fyldt op. Dagen er helt gratis, men der er kun plads til 20 børn.

Husumvold Kirke meddeler:

Tirsdag d. 18. juni kl. 17: Spaghettigudstjeneste med grill – PINSE. Det handler om pinse, når sognepræst Line Bjørn Hansen holder en halv times spaghettigudstjeneste for børn og barnlige sjæle. Børnekorleder Christina Schimmell Rindorf synger med børnene under gudstjenesten.

Bagefter er der fællesspisning – og traditionen tro skiftes spaghettien ud med mad på grill ved denne sidste spaghettigudstjeneste inden sommerferien. Det er gratis, og der er ingen tilmelding.

Onsdag d. 19. juni kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue på legeplads. Denne sidste legestue inden sommerferien, mødes børn og voksne med Gerd og Birte kl. 10 på Husumparkens Legeplads, Nordrupvej 16. Der er igen legestue i Husumvold Kirke hver onsdag fra den 4. september. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Vi glæder os til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det er gratis, og der er ingen tilmelding.