Husum og Husumvold Kirker den 11. - 19. marts

Husum Kirke meddeler:

Torsdag d. 12. marts kl. 9: Kom til morgenandagt i Husum Kirke! Det er fællesskab, andagt og sang. Der rundes af med kaffe, morgenbrød og en hyggelig snak. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Fredag d. 13. marts kl. 10-12: Velkommen i Café SAMMEN – et hyggeligt cafémiljø. Her er der kaffe på kanden og tid til en snak. Du kan også spille kort, læse avisen eller nørkle med dit kreative projekt. Kom som du er!

Søndag d. 15. marts kl. 16: “Hvis vi ikke havde elsket hinanden så højt, ville hadet mellem os være frygteligt” – en dramadokumentarisk koncert om forholdet mellem Richard Wagner og Franz Liszt. Om et kunstnerforhold der udvikler sig til et familiedrama med tråde, der rækker helt frem til vore dages kulturliv. ”Først i direkte sammenligning med Liszt forstår man i grunden Wagner” (Dieter David Scholz, musikjournalist og forsker).

Med Johannes Mannov (baryton), Trine Bastrup (sopran)og Marcelo Amaral (piano). Koncerten er en del af Husum og Husumvold Kirkes fælles arrangementsrække Ord & Musik. Der er fri entré og et glas vin efter koncerten.

Mandag d. 16. marts kl. 14-15.30: Øv dansk i samtale med andre om mandagen i Husum Kirkes Tal dansk-café. Nogle cafégæster har boet i Danmark i kort tid, og andre har boet her hele livet. Alle er velkomne! Nogle gange vil I tage på små ture, andre gange hygge i kirken med kaffe og kage, mens I taler dansk sammen – der er et tema for hver gang.

Come, practice Danish in conversation with others. Everyone is welcome! We practice Danish ”hygge” and drink coffee while speaking Danish together. Every Monday has a special theme.

Vil du være med, vide mere, eller har du lyst til at være frivillig samtalepartner? Do you wish to join or know more? Kontakt Maria Sandborg på 2118 1304 / maria.husumkirke@gmail.com.

Tirsdag d. 17. marts kl. 19: Grib en stund med tid til ro og eftertænksomhed til Husum Kirkes aftensang og gudstjeneste ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Torsdag d. 19. marts kl. 9: Kom til morgenandagt i Husum Kirke! Det er fællesskab, andagt og sang. Der rundes af med kaffe, morgenbrød og en hyggelig snak. Denne torsdag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag d. 11. marts kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – Der er legestue i kirken hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er hjemmebagte boller, saft, te og kaffe, og Husumvold Kirke glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Torsdag d. 12. marts kl. 19: Kirkebio / Dræb ikke en sangfugl. En støvet sydstatsby under depressionen. En hvid kvinde anklager en sort afroamerikansk mand for voldtægt. Selv om han er åbenlyst uskyldig, er udfaldet af retssagen så indlysende, at ingen advokater vil forsvare ham med undtagelse af Atticus Finch, en af byens mest respekterede borgere. Hans medfølende forsvar og kamp for menneskeværd og retfærdighed skaber en hadsk stemning i byen og koster ham mange venskaber. Filmen fanger en tid, et sted og en stemning på mesterlig vis. Instruktør: Robert Mulligan, 1962.

Sognepræst Stig Boel lægger op til filmen, og efter filmen vil der være lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk. Øl og vand: 10 kr.

Onsdag d. 18. marts kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – Der er legestue i kirken hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er hjemmebagte boller, saft, te og kaffe, og Husumvold Kirke glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Tirsdag d. 24. marts kl. 17: Husumvold Kirke fylder 60 år, og jubilæet fejres med en festlig gudstjeneste kl. 17 ved alle kirkens præster. Solotrompetist ved Det Kongelige Kapel, Ole Andersen, spiller under gudstjenesten. Kirkens sangere medvirker også.