Husum og Husumvold Kirker den 12. -20. februar

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag d. 12. februar kl. 10-12: Fællessang i ANX’et – drop-ind og syng med! Her er kaffe, te, hygge og en hel masse sang. Ved roret står korleder og organist Kirsten Thorup. Der er fællessang i ANX’et den anden tirsdag i måneden i Husum Kirke. Det er gratis og uden tilmelding.

Torsdag d. 14. januar kl. 9-10: Morgensang, andagt og morgenbrød i Husum Kirkes mødesal. Kom og syng med – det gør glad! Det er sognepræst Iben Hornshøj Sørensen, der leder morgensangen denne torsdag.

 

Søndag d. 17. februar kl. 10.30: SIDST, MEN FØRST! – kom til højmesse ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Tirsdag d. 19. februar kl. 19: Aftensang med altergang – med ord om horisont og snæversyn. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

 

 

Husumvold Kirke meddeler:

Tirsdag d. 12. februar kl. 17: Husumvold Kirke inviterer til lysgudstjeneste. Nu vender vinteren, og vi går mod lysere tider. Kom og vær med til at fejre lysets komme med en lysgudstjeneste ved sognepræst Stig Boel. Maria Lundbak (obo) og Mikkel Nørgaard (klarinet) spiller, akkompagneret af organist Eva Maria Jensen.

Efter gudstjenesten er der suppe at varme sig på, og det er ganske gratis.

Onsdag d. 13. februar kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

 

Søndag d. 17. februar kl. 16: Lys i mørket – en koncert i den kolde tid. Den 2. februar var kyndelmisse. Vinteren ”tipper over”, og lysere tider er på vej. Også i musikken findes de mørke sider af tilværelsen, vekslende med lysere stemninger. Musikken denne eftermiddag i Husumvold Kirke vil afspejle mørket – både udenfor og inde i den menneskelige sjæl.

Og lyset – i naturen og lyset, der opfylder os, når vi er fyldt med trøst, håb, bøn og kærlighed. Det er musik af J.S. Bach, Händel, Mozart, Moniuszko, Verdi og Puccini. Ved koncerten medvirker Husumvold Kirkes egne musikere samt musikere, der arbejder tæt sammen med kirken: Maria Lundbak (obo), Lau Frederiksen (sang), Nicolai Elsberg (sang), Mikkel Nørgaard (klarinet), Cansin Kara (cello) og Eva Maria Jensen (orgel og klaver). Fri entré.

Mandag d. 18. februar kl. 10-12: Babysalmesang i Husumvold Kirke – Sang, musik, bevægelse – og nærvær.  Babysalmesang i Husumvold Kirke er et gratis musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år. Birthe Karlsson, som underviser, er pædagog og uddannet i babysalmesang. Babysalmesangen varer ca. 45 minutter, og bagefter er der mulighed for at blive til en kop kaffe, lidt frugt og en snak med de andre forældre. Husk tilmelding til holdet på www.husumvoldkirke.dk.

Onsdag d. 20. februar kl. 10-12: Husumvold Kirke slår dørene op for onsdagens legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

DSC – Højmesse i Husum Kirke, fotograf: Charlotte Maria Rasmussen
Blackbird – aftensang med altergang i Husum Kirke, foto: Pixabay
Branch – lysgudstjeneste i Husumvold Kirke.
Light – Lys i mørket – koncert i den kolde tid, foto, Pixabay