Husum og Husumvold Kirker den 12. - 20. november

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag d. 12. november kl. 10-12: Fællessang i ANX’et. Drop-ind til fællessang den anden tirsdag i måneden i Husum Kirkes Anneks. Her er kaffe, te, hygge og en hel masse sang. Det er gratis, og ved roret står korleder og organist Kirsten Thorup.

Onsdag d. 13. oktober kl. 12.30-14: Tal dansk-Café / Speak Danish Café – Kom og øv dansk i samtale med andre. Nogle af deltagerne har boet i Danmark i kort tid og andre har boet her hele livet. Alle er velkomne! Nogle gange vil I tage på en lille tur, andre gange hygger I i kirken med kaffe og kage, mens I taler dansk sammen – der er et tema for hver gang.

Come and practice Danish together. Some have only been living in Denmark for a short time – others have lived here for many years. Everyone is welcome! Sometimes you will go on a little trip in the area, other times you will stay in the church drinking coffee and eating cake while you speak Danish together. There is a theme for every Wednesday.

Vil du være med, vide mere, eller har du lyst til at være frivillig samtalepartner?
Kontakt Maria Sandborg: (Wanna join or know more?) Contact 21 18 13 04 / maria.husumkirke@gmail.com

Torsdag d. 14. november kl. 9: Morgenandagt. I Husum Kirke er der andagt og fællessang, kaffe og morgenbrød om torsdagen. Kirkens præster leder på skift morgenandagten. Denne uge ved sognepræst Frederik Teglberg Damm. Alle er velkomne!

Tirsdag d. 19. november kl. 19: Aftensang – tid til ro og eftertænksomhed. Denne uge ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Onsdag d. 20. november kl. 12.30-14: Tal dansk-Café / Speak Danish Café – Kom og øv dansk i samtale med andre. Nogle af deltagerne har boet i Danmark i kort tid og andre har boet her hele livet. Alle er velkomne! Nogle gange vil I tage på en lille tur, andre gange hygger I i kirken med kaffe og kage, mens I taler dansk sammen – der er et tema for hver gang.

Come and practice Danish together. Some have only been living in Denmark for a short time – others have lived here for many years. Everyone is welcome! Sometimes you will go on a little trip in the area, other times you will stay in the church drinking coffee and eating cake while you speak Danish together. There is a theme for every Wednesday.

Vil du være med, vide mere, eller har du lyst til at være frivillig samtalepartner?
Kontakt Maria Sandborg: (Wanna join or know more?) Contact 21 18 13 04 / maria.husumkirke@gmail.com

*** Husum Kirke har i år et ønsketræ, hvor børn og familier i Husum Sogn, som ikke har så mange penge at holde jul for, kan få ønsker til at stå på et julehjerte, der hænges på træet. Andre kan så tage hjertet og købe en af de ting, som barnet ønsker sig. Du kan læse mere og allerede nu ansøge om at få ønsker hængt på træet på www.husumkirke.dk. Juletræet har Fair Trees været så søde at donere til projektet. www.fairtrees.dk

 

Husumvold Kirke meddeler:

Tirsdag d. 12. november kl. 17: Spaghettigudstjeneste. Det er gudstjeneste, kirke og kristendom i børnehøjde, når sognepræst Line Bjørn Hansen fortæller bibelhistorier. Børnekorleder Christina Schimmell Rindorf synger sammen med børnene under gudstjenesten. Bagefter er der fællesspisning – med spaghetti og kødsovs på menuen. Alle er velkomne, det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding.

Onsdag d. 13. november kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue. Der er legestue i Husumvold Kirke hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe, og glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie.

Torsdag d. 14. november kl. 19: Kirkebio – Kapernaum. Zain er en 12-årig dreng, som kæmper for at overleve i det moderne Beirut i Libanon.

Familien er illegalt i landet, og børnene må derfor kæmpe som gadehandlere og bybude og alle andre jobs nederst på ranglisten for overhovedet at overleve. Filmen rører på sin egen stille og enkle måde voldsomt dybe strenge i hjertet og gør et meget stort indtryk. ”Et mirakel af en fortælling”, skrev en anmelder begejstret og gav 6 stjerner. Instruktør: Nadine Labaki, 2018.

Sognepræst Stig Boel lægger op til filmen, og bagefter vil der være lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk. Fri entré. Øl og vand: 10kr.

Onsdag d. 20. november kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue. Der er legestue i Husumvold Kirke hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg.

Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe, og glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie.

*** Tilmeld dig allerede nu fællesspisningen efter den traditionelle forventningsgudstjeneste i Husumvold Kirke torsdag den 28. november kl. 18.00. Advent er forventningstid, hvor det meste handler om, at julen nærmer sig. Forventningsgudstjenesten er ved sognepræst Stig Boel. Under gudstjenesten synger Lau Frederiksen udvalgte Ave Mariaer. Bagefter er alle velkomne til fællesspisning. Det koster 35 kr. Kordegnen modtager tilmeldinger på husumvold.sogn@

 

Ønsketræet i Husum Kirke – foto: Ukendt
Camera – Kirkebio i Husumvold Kirke – foto: Pixabay
Børn i kirken – spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke – Illustrator: Josephine Kyhn
Winter – Aftensang i Husum Kirke – Foto: Pixabay