Husum og Husumvold Kirker den 14.-22. maj

Husum Kirke meddeler:

Onsdag d. 15. maj kl. 10-12: Café SAMMEN – Kom og vær med i Husum Kirkes nye fællesskab. Der er plads til at være kreativ, spille spil eller drøfte avisen over en kop kaffe.


Caféen er åben for alle, og der lægges vægt på, at fællesskabet er båret af en hyggelig stemning. Caféen er stadig ny og derfor vil kirken gerne høre om dine ønsker til Caféen og hvad du har lyst til at lave i et nyt og hyggeligt fællesskab. Medbring gerne dine kreative sysler – og invitér gerne en ven/veninde/nabo med 🙂 Det er helt gratis og uden tilmelding.

 

Torsdag d. 16. maj kl. 9-10: Morgensang og andagt, fællesskab og glæde. Kom med! Vi mødes til sang, andagt, kaffe og morgenbrød i Husum Kirkes mødesal hver torsdag.

Kirkens sognepræster leder på skift morgensangen. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

 

Fredag d. 17. maj – Store bededag kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Bettina Birk Jensen – BØN, BOD – OG LOVEN SKREVET I HJERTET.

 

Søndag d. 19. maj kl. 10.30: HOLD HJERTET VARMT – Højmesse ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

 

Tirsdag d. 21. maj kl. 19: SKRØBELIGHED – Aftengudstjeneste i Husum Kirke ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Tirsdag d. 14. maj kl. 17: Spaghettigudstjeneste – JESUS GÅR PÅ VANDET. En spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke er en gudstjeneste på børnenes præmisser for børnefamilier, bedsteforældre og andre interesserede.

Det er kirke og kristendom i øjenhøjde, når der bliver fortalt bibelhistorier, så børnene kan forstå det.  Efter gudstjenesten er der fællesspisning, hvor menuen naturligvis er spaghetti med kødsovs.

Denne tirsdag har I glæden af at høre Husum & Husumvold Kirkers Børnekor synge under gudstjenesten under ledelse af Christina Schimmell Rindorf. Det er gratis og uden tilmelding.

 

Onsdag d. 15. maj kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

 

Fredag d. 17. maj Store bededag kl. 10: Højmesse ved sognepræst Stig Boel.

Tirsdag d. 21. maj kl. 19: Kom og hør tidligere kulturminister Jytte Hilden fortælle om takt og tone! Det var i 2018 100 år siden, Emma Gad udgav bogen Takt og Tone, og meget er sket siden da.

       Jytte Hilden

Tidligere kulturminister Jytte Hilden og historiker Pia Fris Laneth genbesøgte Emma Gads 100 år gamle klassiker – og resultatet blev bogen TAKT og TONE til TIDEN, der udkom i 2018.

Jytte Hilden træder i stedet for Carsten Berthelsen, der denne tirsdag skulle have præsenteret os for forårets og sommerens øl. Så glæd dig til en aften i selskab med en stærk kvinde, politiker og kulturpersonlighed i din kirke!

Vi begynder med andagt i kirkerummet ved sognepræst Stig Boel.

Fri entré.

Onsdag d. 22. maj kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.