Husum og Husumvold Kirker den 15. januar -23. januar

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag d. 15. januar kl. 19: Aftengudstjeneste – diakonigudstjeneste ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby. Aftengudstjeneste er tid til ro og eftertænksomhed. Efter gudstjenesten er der årsmøde i menighedsplejen.

 

Tirsdag d. 15. januar kl. 20: Årsmøde i Husum Sogns Menighedspleje.

Torsdag d. 17. januar kl. 9-10: Kom til morgensang i Husum Kirke og få en frisk start på dagen – med andagt, kaffe/te, morgenbrød og fællesskab. Alle er velkomne!

Denne uge ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag d. 16. januar kl. 10-12: Legestue – der er legestue hver onsdag i Husumvold Kirke. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

 

Fredag d. 18. januar kl. 10-12: Med cello og cykel langs Rhinen – Morgenandagt og Fredagsmøde. Ida Riegels er klassisk cellist – men ikke helt almindelig. Celloen har hun selv bygget, og med den cyklede hun den forgangne sommer langs Rhinen og gav koncerter for overnatning og mad. Hør hende fortælle og spille!

Husumvold Kirkes fredagsmøder er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Fredagen begynder med en kort andagt i kirkerummet kl. 10.00. Undervejs er der selvfølgelig også tid til snak, kaffe og morgenbrød. Kaffe, te og brød koster 10 kr. Tilmelding er ikke nødvendig.

 

Mandag d. 21. januar kl. 10-12: Syng og dans med din baby på Husumvold Kirkes nye babysalmesangshold. Babysalmesang i Husumvold Kirke er et gratis musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år. Det er sang, musik, bevægelse – og nærvær.

Birthe Karlsson, som underviser, er pædagog og uddannet i babysalmesang. Babysalmesangen varer ca. 45 minutter, og bagefter er der mulighed for at blive til en kop kaffe, lidt frugt og en snak med de andre forældre. Husk tilmelding til holdet på www.husumvoldkirke.dk.

Onsdag d. 23. januar kl. 10-12: Er der atter legestue i Husumvold Kirke. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.