Husum og Husumvold Kirker den 19. -27. februar

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag d. 19. februar kl. 19: Aftensang med altergang – med ord om horisont og snæversyn.

  Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Torsdag d. 21. februar kl. 9-10: Morgensang, andagt og morgenbrød i Husum Kirkes mødesal. Kom og syng med – det gør glad! Det er sognepræst Bettina Birk Jensen, der leder morgensangen denne torsdag.

Søndag d. 24. februar kl. 10.30: DET KAN SKE, AT DET SPIRER – kom til højmesse ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag d. 20. februar kl. 10-12: Husumvold Kirke slår dørene op for onsdagens legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

 

Fredag d. 22. februar kl. 10-12: Morgenandagt og Fredagsmøde – Vers og Viser om Vorherre. Mogens Hansen, tidligere programvært ved DR, gæster os til en særlig højskoleformiddag, hvor han vælger sange og fortæller os om dem. Vi synger sammen akkompagneret af organist Eva Maria Jensen og suppleret af bassanger Nicolai Elsberg.

Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Vi begynder med en kort andagt i kirkerummet kl. 10.00. Undervejs er der selvfølgelig også tid til snak, kaffe og morgenbrød. Brød og kaffe koster 10 kr.

Mandag d. 25. februar kl. 10-12: Babysalmesang i Husumvold Kirke – Sang, musik, bevægelse – og nærvær.  Babysalmesang i Husumvold Kirke er et gratis musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år. Birthe Karlsson, som underviser, er pædagog og uddannet i babysalmesang. Babysalmesangen varer ca. 45 minutter, og bagefter er der mulighed for at blive til en kop kaffe, lidt frugt og en snak med de andre forældre. Husk tilmelding til holdet på www.husumvoldkirke.dk.

Onsdag d. 27. februar kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.