Husum og Husumvold Kirker den 19.-27. marts

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag d. 19. marts kl. 19: Meditationsgudstjeneste – SANKT JOSEFS DAG. Aftengudstjenesten er ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

 

Onsdag d. 20. marts kl. 10-12: Café Sammen – Husum Kirke starter et nyt fællesskab, hvor der er plads til at være kreativ, spille spil eller drøfte avisen over en kop kaffe.
Caféen er åben for alle, og der lægges vægt på, at fællesskabet er båret af en hyggelig stemning. Kirken inviterer dig til at byde ind med dine idéer til, hvad CAFÉ SAMMEN skal være for et sted, så du kan være med til at forme caféen og dens indhold.

Hvis det kunne være noget for dig, så kom ned i Husum Kirke d. 20. marts i Annekset og vær med til at starte det nye fællesskab op. I Husum Kirke glæder de sig til at byde dig velkommen i CAFÉ SAMMEN!

Torsdag d. 21. marts kl. 9-10: Morgensang, andagt og morgenbrød i Husum Kirkes mødesal. Kom og syng med – det gør glad! Det er sognepræst Bettina Birk Jensen, der leder morgensangen denne torsdag.

Lørdag d. 23. marts kl. 15: Korenes Dag – med fejring af Husum og Husumvold Kirkers børnekors 5-års-jubilæum. Kom og oplev, hvordan det lyder, når Spirekor, Børnekor, Voksenkor og Motetkor igen i år synger sammen efter en hel dag i korenes tegn. Det bliver 4. gang, at Husum Kirke inviterer til korenes dag.

Vestre kirkegŒrd i Aarhus. Gravfred og inskriptioner pŒ gravstene.

I år fylder Husum & Husumvold Kirkers fælles Spire- og Børnekor 5 år, og hvilken bedre anledning til at fejre jubilæet end her på Korenes Dag. Derfor inviterer der efter koncerten til en reception, hvor børnekorenes 5-års jubilæum vil blive fejret.

Søndag d. 24. marts kl. 10.30: Højmesse – FINDES DÆMONER? Kom til højmesse ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Tirsdag d. 19. marts kl. 18: Husumvold Kirke fylder 59 år – og det bliver fejret med en festlig gudstjeneste, hvor kirkens tre præster og kirkens husorkester er med.

Efter gudstjenesten er alle velkomne til spisning og til at høre vores menighedsrådsformand Lars Bo Hansen fortælle om året, der er gået i kirken, og om menighedsrådets visioner for det nye år. Det koster ikke noget at spise med, men husk at
tilmelde dig til kordegnen senest den 12. marts.

 Onsdag d. 20. marts kl. 10-12:

Husumvold Kirke slår dørene op for onsdagens legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

 Mandag d. 25. marts kl. 10-12: Babysalmesang i Husumvold Kirke – Sang, musik, bevægelse – og nærvær.  Babysalmesang i Husumvold Kirke er et gratis musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år. Birthe Karlsson, som underviser, er pædagog og uddannet i babysalmesang. Babysalmesangen varer ca. 45 minutter, og bagefter er der mulighed for at blive til en kop kaffe, lidt frugt og en snak med de andre forældre. Husk tilmelding til holdet på www.husumvoldkirke.dk.

Onsdag d. 27. marts kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

 

Lights – meditationsgudstjeneste i Husum Kirke – foto: Pixabay
Café Sammen – i Husum Kirke – foto: Unsplash
Forår8 – Korenes Dag og Spire- & Børnekorenes 5-års jubilæum i Husum Kirke – foto: folkekirken.dk
Kirkens fødselsdag – Husumvold Kirkes fødselsdag –