Husum og Husumvold Kirker den 2. oktober - 10. oktober

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag den 2. oktober kl. 19: Aftensang og gudstjeneste – tid til ro og eftertænksomhed. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Onsdag den 3. oktober kl. 11-15: Onsdagscaféens løvfaldstur går til Ballerup Museum i den idylliske landsby Pederstrup. Museet er en del af et levende landsbymiljø med gadekær og dyr,
der græsser på markerne.

Det koster 75 kr. at deltage. Der serveres et par lette stykker smørrebrød. Drikkevarer er for egen regning. Løvfaldsturen er med tilmelding og betaling.

Torsdag den 4. oktober kl. 9-10: Morgensang og andagt i Husum Kirke ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby. Kom og syng med! Det giver en fantastisk start på dagen. Der rundes af med hygge og morgenbrød indtil kl. 10.

Lørdag den 6. oktober kl. 16: Koncert – Beethoven#5. Husum Kirke slår denne lørdag dørene op til den femte koncert i serien med Beethovens samlede strygekvartetter, spillet af Arild Kvartetten.

Her spilles udelukkende opus 130 i B-dur og Grosse Fuge opus 133. Fri entré.

Tirsdag den 9. oktober kl. 10-12: Drop-ind til fællessang i annekset! Den anden tirsdag i hver måned åbner Husum Kirke annekset og inviterer til fællessang – så kom og vær med. Her er kaffe, te, hygge og en hel masse sang. Ved roret står korleder og organist Kirsten Thorup.

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag den 3. oktober kl. 10-12: Husumvold Kirkes legestue – Der er legestue i Husumvold Kirke hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. De glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie.

Fredag den 5. oktober kl. 10-12: Andagt og Fredagsmøde – Oktober ´43. I netop disse dage for 75 år siden flygtede tusindvis af jøder fra Danmark til Sverige. Info- og kulturmedarbejder Mette Lilly Nielsen fortæller om jødeaktion og flugt i oktober 1943.

Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Denne fredag bliver første fredag på formiddagstid. Vi begynder med en kort andagt i kirkerummet kl. 10.00. Undervejs er der som altid tid til snak, kaffe og brød. Kaffe og brød koster 10 kr.

Onsdag den 10. oktober kl. 10-12: Er der atter legestue i Husumvold Kirke.