Husum og Husumvold Kirker den 22.-29. maj

Husum Kirke meddeler:

Onsdag d. 22. maj kl. 10-12: Café SAMMEN – Kom og vær med i Husum Kirkes nye fællesskab. Der er plads til at være kreativ, spille spil eller drøfte avisen over en kop kaffe.

Caféen er åben for alle, og der lægges vægt på, at fællesskabet er båret af en hyggelig stemning. Den er stadig ny og derfor vil kirken gerne høre om dine ønsker til Caféen og hvad du har lyst til at lave i et nyt og hyggeligt fællesskab. Medbring gerne dine kreative sysler – og invitér gerne en ven/veninde/nabo med 🙂 Det er helt gratis og uden tilmelding.

Torsdag d. 23. maj kl. 9-10: Morgensang og andagt, fællesskab og glæde. Kom med! Der er sang, andagt, kaffe og morgenbrød i Husum Kirkes mødesal hver torsdag. Kirkens sognepræster leder på skift morgensangen. Denne torsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Torsdag d. 23. maj kl. 17: Gud & Gaffel – KÆRE GUD, TAG MIN HÅND. Husum Kirke inviterer til gudstjeneste og fællesspisning særligt for børn – og deres voksne.

Det er gratis at spise med, og det kræver ingen tilmelding. Ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Børnekorleder Christina Schimmell Rindorf synger med store og små.

Søndag d. 26. maj kl. 10.30: Højmesse – HIMLENS KRONPRINS. Denne søndags højmesse bliver også sognepræst Nikolaj Hartung Kjærbys afskedsgudstjeneste. Husum Kirkes sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby holder afskedsgudstjeneste. Han flytter med familien til Bornholm, hvor han skal være præst ved Klemensker og Rø Kirker. Nikolaj har været præst ved Husum Kirke i 13 år – og har også har haft en mindre del af sin arbejdstid i Husumvold Kirke. Efter højmessen inviterer Husum Kirke på reception.

Søndag d. 26. maj kl. 16: Koncert – Et arbejdslivs musikalske erfaring. Organist Knud-Erik Kengen, Gladsaxe Kirke, kan snart se tilbage på et helt arbejdsliv som engageret musiker; ikke blot som organist, men også som komponist, arrangør og musikanmelder. Sideløbende har han også skrevet artikler, medvirket i forskellige musikalske fora og undervist, ikke blot i musik, men også i kemi og fysik. Ved denne solomatiné for orgel bliver det spændende, hvilke musikstykker, fra sit store repertoire, han vil spille …

Fri entré.

Tirsdag d. 28. maj kl. 10: Pinsegudstjeneste for børnehavebørn. Sognepræst Iben Hornshøj Sørensen inviterer til gudstjeneste for menighedsbørnehaven, andre børnehavebørn og andre interesserede. Der rundes af med saft i mødesalen.

Onsdag d. 29. maj kl. 10-12: Café SAMMEN – Kom og vær med i Husum Kirkes nye fællesskab. Der er plads til at være kreativ, spille spil eller drøfte avisen over en kop kaffe.

Caféen er åben for alle, og der lægges vægt på, at fællesskabet er båret af en hyggelig stemning. Caféen er stadig ny og derfor vil kirken gerne høre om dine ønsker til Caféen og hvad du har lyst til at lave i et nyt og hyggeligt fællesskab. Medbring gerne dine kreative sysler – og invitér gerne en ven/veninde/nabo med 🙂 Det er helt gratis og uden tilmelding.

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag d. 22. maj kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

 Onsdag d. 29. maj kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.